Kasım ayının son haftasında yurdun her yanını saran şiddetli yağış ve fırtınalı hava bir çok kenti etkisi altına aldı. Çatılar uçtu, taşan deniz sokakları doldurdu, evleri su bastı…
Karadenizde dün gece yeniden başlayan ve devam eden fırtına nedeniyle kıyı şeridindeki kentlerde metrelerce yükseklikte dalgalarla dövüldü.

Sinop'un Ayancık ilçesi de dünden bu yana etkini arttıran şiddetli rüzgardan nasibini aldı. İki gündür etkisini gösteren şiddetli rüzgar sebebiyle deniz taştı.

Dev dalgalar ve dalgaların taşıdığı taşlar sahilde büyük hasara neden oldu. Yalı Mahallesi'nde meydana gelen hasar nedeniyle Ayancık Belediyesi ekipleri tarafından temizlik çalışması yapıldı.

İşletmeler zarar görürken bazı mahalleleri ve evleri de su bastı. Hakan Ünsal Caddesi de dev dalgaların getirdiği taş ve molozlar yığınıyla doldu.
GİRESUN’DA DALGALAR ELEKTRİK DİREKLERİNİ AŞTI
Giresun’un Tirebolu ilçesi sahiline vuran dalgalar, kıyıyı aşarak Karadeniz Sahil Yoluna ulaştı. Yer yer su birikintileri ve göllenmelerin oluştuğu yolda sürücüler, zor anlar yaşadı. Boyu 4 metreye ulaşan dalgaların ulaştığı beton aydınlatma ve enerji nakil direğinde de patlama meydana geldi. Dalgaların denizden taşmasının ardından sahil yolu suyla kaplandı.
Direkte yaşanan patlama ve sonrasında yolun hızla suyla kaplanma anları da çevredeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kayda alındı.

.
VALİLİKTEN UYARI
Giresun Valiliği fırtınada yaşanan olumsuzluklara ilişkin yazılı açıklamada bulundu. Fırtına kaynaklı denizde oluşan dalgalar nedeniyle Tirebolu ilçe merkezinden geçen yolun, önlem amaçlı trafiğe kapatıldığı belirtildi.
BARTIN’DA LİMANLARI HASAR GÖRDÜ
Bartın’da da dün sabah saatlerinden sonra etkili olan kuvvetli fırtına ve denizde oluşturduğu dalgalar nedeniyle Güzelcehisar Sahili’ndeki yürüyüş yolunda, büfelerde, piknik alanında hasar meydana geldi.

Bartın
Fırtına nedeniyle Kurucaşile ilçesinde de dalgalar limanı aşarken, üzerindeki taşları yerlerinden söktü. Tekkeönü Limanı’nda bulunan elektrik direkleri dalgalar nedeniyle yıkıldı.

Bartın
YÜKSEKLERE MEVSİMİN İLK KARI YAĞDI
Kentte mevsimin ilk karı yağarken, yüksek kesimlerde kalınlığı 20 santimetreye ulaştı. Kar yağışı nedeniyle özel idare ekipleri çalışma başlattı.

Bartın
Yağan kar nedeniyle şaşkın olduklarını söyleyen bölge sakini Bilal Uğurlu, “Meteoroloji şiddetli rüzgar ve yağmur uyarısında bulunmuştu. Sabah kalkınca karı görünce çok şaşırdık. Bizim buralara kasım ayında kar yağdığını çok bilmeyiz. Şaşırdık” dedi. (ANKA DHA)
Sözcü
SGK uzmanı Özgür Erdursun açıkladı: Emeklilere kötü haber geldi. Emekliye seyyanen zamla ilgili flaş bilgiyi paylaştı27 izlenme
Yabancılardan Merkez’e gizli döviz transferi sürüyor41 izlenme
Kameraların bantlandığı otelin müdürleri hakkında gözaltı kararı26 izlenme
'Liderlerin popülaritesi' anketinde Erdoğan'a büyük şok!47 izlenme
AKP'li Konya Büyükşehir Belediyesi Payitaht Müzesi için milyonlar harcadı!36 izlenme
Et ve Süt Kurumu'nun son beş yılda 2 milyar lira zarar ettiği ortaya çıktı!21 izlenme
Zam kesinleşti, tablo netleşti: Karar sonrası kim ne kadar emekli maaşı alacak?54 izlenme
Sabah Gazetesi 'darbe gecesi tavla partisi' dedi, YALAN çıktı!574 izlenme
Koronavirüs pandemisinde vatandaş faturalarını ödeyemiyor!
ABD'de bir silahlı saldırı daha! Eğlence mekanına kurşun yağdırdılar: 3 ölü, 14 yaralı
Suriyeli kız da isyan etti! 'Buradaki Suriyelilerin kredi kartları var, Kızılay kartları var, çocukları Antalya’da yaşıyor. Bizi gönder Erdoğan, Türk kalmadı!'
Şimdi de 'Askıda Yemek' uygulaması başladı!