Eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in 30 Aralık 2022’de Ankara’da sokak ortasında öldürülmesinin üzerinden aylar geçti. Fakat Sinan Ateş cinayeti hala aydınlatılmadı.
Sosyal medyada, Manisa’da Devlet Bahçeli Köprülü Kavşağı’na asılan bir pankart gündem olurken, pankarttaki yazı dikkat çekti.
Söz konusu pankartta, "Sinan Ateş’i torbacılara vurdurtan katil kim?" ifadeleri yer aldı.
İşte o pankart:

NE OLMUŞTU?
MHP’ye bağlı Ülkü Ocakları’nın eski başkanı Sinan Ateş, 30 Aralık’ta Ankara’nın Çankaya ilçesinde motosikletli iki kişinin silahlı saldırısına uğramıştı. Başından yaralanan Sinan Ateş kaldırıldığı hastanede ölmüştü.
Cinayetle ilgili soruşturma MHP’li isimlere uzanmıştı. Şimdiye kadar MHP İstanbul İl Yönetim Kurulu üyesi Ufuk Köktürk, iki özel harekat polisi, cinayeti organize etmekle suçlanan Doğukan Çep, Ülkü Ocakları Genel Başkan Yardımcısı Emre Yüksel ve tetikçi Eray Özyağcı’yı Ankara dışına çıkarttığı iddia edilen Tolgahan Demirbaş dahil 21 kişi tutuklanmıştı. Tetikçi Özyağcı cinayetten günler sonra yakalanıp tutuklanmıştı.
Suikast öncesi konum bilgisi paylaşmak ve tetikçi Özyağcı’yı kaçırmakla suçlanan Demirbaş, MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’un da bulunduğu evde gözaltına alınmıştı.
Demirbaş’ın o evde yakalanmasına ilişkin polislerin tuttuğu tutanak ortadan ''kaybolunca'' tutanak, savcılığın soruşturma dosyasına girmedi. Bu nedenle savcılık Kılavuz hakkında herhangi bir işlem yapamadı. Ardından 14 Mayıs seçimlerine az bir zaman, Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz tekrar aday listesine girdi. Ancak Kılavuz’un Mersin’de seçilme ihtimali olmayan dördüncü sıradan aday gösterilmesi dikkat çekti.
Yeniçağ
Böyle alçaklık görülmedi! Muhammet Özen'den Emine Bulut'un katiline kutlama mesajı!153 izlenme
AKP'li Sancaktepe Belediyesi'nden AKP'li başkanın yeğenlerine 7 milyonluk ihale!92 izlenme
AKP'li Meclis Üyesi Diyanet'i eleştirenlere böyle küfür etti: "Siz kimsiniz O. çocukları"170 izlenme
Yangın söndürme ihalesinde ince hesaplar: THK uçakları ihaleye sokulmadı, şartlara uyan tek uçak var!41 izlenme
İktidardan yandaşlarına deprem bölgesinde 'hediye': Kamuoyundan 'gizli' ihale!32 izlenme
Meksikalı gazeteci takip cihazıyla yaptığı bağışın izini sürdü, Belediyenin, depremzedeler için toplanan bağışları markette sattığı ortaya çıktı!33 izlenme
Vekile yüzde 49, millete yüzde 37 zam!23 izlenme
Taliban'a övgüler düzen Mehmet Boynukalın'a tokat gibi yanıt!61 izlenme
Abdüllatif Şener'in oğlu anneannesini öldürmüştü: Cinayete ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı
Sunucu ters köşe yaptı, AKP'li Ali İhsan Yavuz canlı yayında zor anlar yaşadı! 'Siz de o kadar zorlamayın!'
200 TL basımında rekor geldi
CHP'li Akif Hamzaçebi'den Şile'de batan gemiyle ilgili çarpıcı iddialar