Devlet okulu müdürlerinin AKP toplantısında yer aldığı haberini ise AKP bizzat kendisi paylaştı. AKP’nin Sarıyer İlçe Başkanlığı’na ait sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, okul müdürleri ile gençlerin geleceği hakkında konuşulduğu belirtildi.
Eğitim İş Sendikası Genel Özlük Hukuk ve TİS Sekreteri Maksut Balmuk, AKP’nin okul müdürleriyle yaptığı toplantıyı eleştirdi.
Toplantının sosyal medyada paylaşılan fotoğraflarını işaret eden Balmuk, “Eğitimin iyice siyasileşmeye başladığını, geçtiğimiz günlerde bir il de okullarda parti temsilcisi dahi seçildiğini gördükten sonra parti ilçe başkanının okul müdürlerini toplamasına şaşırmadık doğrusu. Toplayan değil toplananlara bakmak gerekir aslında” dedi.

http://halktv.com.tr/devletokulumudurleriakpnintoplantisinda347416
Barış Yarkadaş ve Sinan Aygün arasında çok sert Sedat Peker ve TOGO kuleleri tartışması!117 izlenme
Eren Erdem'in tutukluluğuna yapılan itiraz reddedildi!103 izlenme
Mansur Yavaş açıkladı: "Öğrencilere 20 milyon liralık destek verildi"22 izlenme
Gaziantep'teki patlama sonrası ilk görüntüler...736 izlenme
CHP'li Ağbaba 2 yılın ekonomisini karşılaştırdı: "Akılalmaz fark"36 izlenme
Türk Tabipleri Birliği: Fahrettin Koca'nın paylaştığı veriler hatalı!75 izlenme
Bu da oldu! Hayvanat bahçesindeki geyiği kaçırıp yediler!59 izlenme
Gökçek'in eşe dosta kıyakları bitmiyor! 60 adet meşrubat büfesi, Sinema, mini car pisti, go cart pisti, raylı tırtıl, akülü araç pisti, açık havuz...41 izlenme