CHP’nin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutuklanmasını protesto eden gençlerin hapse atılmasına tepki gösteren, eylemleri ve 2 Nisan boykotunu destekleyen sanatçılar hedef haline getiriliyor. Aydın’ın Çine İlçesi Gençlik Spor İl Müdürü Ali Dinçer, Facebook hesabında aralarından Sezen Aksu, Tarkan, Sertap Erener, Zeynep Bastık, Demet Evgar, Boran Kuzum, İrem Derici, Gülben Ergen ve Cem Yiğit Üzümoğlu’nun da olduğu 40 ünlü ismin fotoğraflarını “İşte boykot edilecek mallar” başlığıyla yayınladı. 31 Mart 2024 Yerel Seçimlerinde AKP’den Çine Belediye Başkanı adayı da olan Dinçer’in hakaretine tepki yağdı.

CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, verdiği soru önergesiyle Gençlik ve Spor Bakanı’na “Devlet kurumları, hiçbir siyasi partinin arka bahçesi ya da yan kolu değildir. Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü, devletin memurudur; belediye başkan adayı olduğu AKP’nin değil. Terbiyesiz dil kullanan bu müdür gençlere nasıl örnek olacak?” diye sordu.
Hakaret edilen 40 ünlü arasındaki şarkıcı İrem Derici, Ali Dinçer ile ilgili hukuki işlem başlattığını duyurdu.
Dinçer’e tazminat davası açan ünlü şarkıcı sosyal medyadan da “Bana bak, burası dingonun ahırı değil! “Mal” nedir, ne değildir göstereceğim gerekene” ifadelerini kullandı.
Nefes
Sedat Peker'den yeni ifşalar! TOTAL ve OYAK için Cihat Yaycı'ya baskı mı kuruldu?62 izlenme
AKP'li belediyedeki usulsüzlüklere Sayıştay bile şaşırdı!526 izlenme
Diyanet-Sen yöneticisinden skandal sözler: Mezuniyet töreni ahlaksızmış!33 izlenme
Bakan Koca vaka ve vefat sayısını açıkladı: 29.386 yeni vaka tespit edildi, 31.018 kişi sağlığına kavuşurken, 227 kişi hayatını kaybetti!41 izlenme
Doğal gaza zam!70 izlenme
Kozmik Oda’yı aratmayan Tümgeneral Selahattin Kısacık coronaya yenik düştü111 izlenme
Konya'da 4 kız öğrencisine cinsel saldırıda bulunan antrenörü tahliye ettiler!79 izlenme
AKP döneminde yediler içtiler İBB’ye ödettiler16 izlenme
Eski Ekonomi Bakanı Ufuk Söylemez'den uyarı: "Hiperenflasyona gidiyoruz sistem krizi riski var!"
Bülent Arınç'tan Erdoğan'ı kızdıracak 'Soros' itirafı! 'Baş tacımızdı. İnsanların ‘vay Sorosçu’ diye suçlanması yanlış. Kendimize saygımız olmalı'
Türk lirasının 100 yılı
'2009'a kıyasla kat kat büyüdü' denen Süleyman Soylu'nun sigorta şirketinden 2013 sonrası çizelge paylaşımı!