Anasayfa1
23 Ocak 2019 ( 211 izlenme )
Reklamlar

Devletin sosyal yardım parasını bakın nasıl kullanıyorlar!

Sosyal Yardımlaşma Vakfı her ay yapılan yardımı bu ay AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından gönderilmiş “harçlık” olarak adlandırıldı.



Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın dar gelirli yurttaşlara her ay yaptığı 350 TL para yardımı bu ay AKP’li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından gönderilmiş “harçlık” olarak adlandırıldı.

Mezopotamya Ajansı‘nın iddiasına göre; AKP Diyarbakır Yenişehir İlçe Örgütü, birçok GSM kullanıcısına “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın şahsınıza 350 TL para yardımı (Harçlık) göndermiştir. 23.01.2019 (Çarşamba) günü TC kimlik karınızla PTT şubelerinden alabilirsiniz. İyi günlerde kullanmak dileğiyle. AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı” şeklinde mesaj gönderdi.

Söz konusu yardım aslında her ay Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma Vakfı tarafından yurttaşlara ödeniyor.

http://www.yurtgazetesi.com.tr/gundem/gununskandalidevletinsosyalyardimparasinibakinnasilkullaniyorlarh116911.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

'Dini Yayınlar Döner Sermaye İşletmesi'ne yasalara aykırı yetkiler! Hilal Kaplan'ın evlendiği Emre Efser'in eski eşinden dikkat çeken paylaşımlar İşte ülkenin geldiği durum! 15 yaşındaki çocuk ağlayarak anlattı 'Anneme bakmak için çalışmak zorundayım' Savaş Türkiye’nin büyümesini vuracak