Kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla tutuklanan Dilan Polat ve Engin Polat gündemden düşmüyor.
Polatların davasını en başından beri takip eden gazeteci Emrullah Erdinç, gündeme bomba gibi düşecek bir iddiada bulundu.
Erdinç, Dilan Polat'ın cezaevindeyken de kendisine bir gelir kapısı bulduğunu anlattı.

300 SUÇ DUYURUSU
İddiaya göre Dilan Polat ve ailesi sosyal medyada paylaşım yapan ve kendilerine göre hakaret olduğunu iddia ettikleri kişiler hakkında suç duyurusunda bulunuyor.
Emrullah Erdinç katıldığı 2. Sayfa yayınında şu ana kadar 300 dosyanın savcılıkta olduğunu ifade ederken "Dilan ve Engin Polat bu davalardan gelir elde edebilir. Tüm hesaplarına el konulmuş olması sebebiyle Polat ailesi buradan bir gelir elde edebilir" dedi.
“BU KEZ LEGAL PARA”
Uzlaşmada ödenen rakamın minimum 30 bin TL olduğunu da ifade eden gazeteci bu ücrete zam geleceğini de söyledi. Emrullah Erdinç, "30 bin TL, şu anki dosya için söylüyorum 300 dosyadan 9 milyon TL eder. Legal para mı? Tamamen legal para!" dedi.

NELER OLDU?
İstanbul merkezli 6 ilde 1 Kasım'da düzenlenen operasyonda, Dilan Polat ve eşi Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 17 şüpheli gözaltına alınmıştı.
Soruşturma kapsamında daha önce şirketlerinde yapılan aramalarda dijital materyal ve defterlere el konulan Polat çiftinin de yer aldığı şüphelilerle ilgili Mali Suçları Araştırma Kurulunca (MASAK) ön inceleme raporu hazırlanmış, raporda, tasfiye halindeki 3 firmadan aile bireylerine ait şirketlere sözde ticaret karşılığında sahte fatura kesilmesi yöntemiyle 200 milyon lira para girişi olduğu belirlenmişti.
Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığınca, haklarında Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi kanunlarına muhalefet suçlarından soruşturma başlatılan Engin ve Dilan Polat çifti, 1 hafta önce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yeniçağ
'AKP'li belediye başkanı taciz iddiası nedeniyle istifa edecek'
AKP'li Osman Gökçek Meclis'te "Bu ülkede 1948’e kadar Hacca gitmek yasaktı" deyince büyük tepki aldı: "Yaptığınız hırsızlıkları konuş. Babanın çaldığı paraları getir"
Emlak GYO'nun 'yandaş' şirketlere usulsüz verdiği ihaleler davalık oldu! Toplam tutar 7 milyar liranın üzerinde
Son 5 yılda neler oldu? İşte dünyadaki 20 ikinci tur sonuçları
Çarpıcı iddia! Arınç’ın sözleri AKP içerisinde çoğunluk tarafından destekleniyormuş!
Yerel seçimleri kaybeden AKP trollere savaş açtı! Rapor Erdoğan’ın önünde
Sedat Peker, Hulusi Akar ve Hakan Fidan ile gizli anlaşma mı yaptı? Peker'den flaş açıklamalar!
Enkaz Altından Vasiyeti Çıktı
"Diğer müşteriler sizden rahatsız oluyor" dediler, sağlık emekçilerini otelden kovdular
İmamoğlu "Tek adam anlayışı yaygınlaştırılmaya çalışılıyor. Bu çok tehlikeli bir durumdur"
Görevden alınan başkan, kayyumun yerine kayyum olarak atandı!
Bakanlığı deprem de durduramadı: Depremin vurduğu 11 il konut ve işyeri beklerken, külliye yapılacak
“Kılıçdaroğlu’nu Kandil destekliyor” iddiasına sarılan iktidar, PKK ile yapılan Oslo ve Habur rezaletleriyle Dolmabahçe Mutabakatını unuttu!
AKP eski milletvekiline PCR virüs testi kıyağı!