İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı, 'Kara para' akladıkları iddiası sonrasında yurtdışına çıkışı yasaklanan Dilan Engin Polat çiftinin yurtdışına kaçacağının ileri sürülmesi üzerine açıklama yaparak Dilan Polat ve Engin Polat'ın tüm mal varlıklarına el konulduğunu ve çifte yurtdışı çıkış yasağı verildiğini hatırlatmıştı. Bu gelişme sonrasında Dilan Polat'a bir darbe daha vuruldu.

Son dönemde tepki toplayan paylaşımları ve lüks yaşam tarzı ile adından sık sık söz ettiren Dilan Polat'ın kırmızı Ferrari'sine savcılık tarafından el konulduğu öğrenildi.
Polat hakkında vergi kaçırma iddialarıyla soruşturma başlatılırken tüm mal varlığına el konuldu. Bu bağlamda Polat'ın son günlerde sık sık paylaşılan Ferrari'sine de el konulduğu ileri sürüldü.
Polat'ın karakola bindiği kırmızı Ferrari artık onun kullanımında olmayacak. Bu gelişme sosyal medyada gündem olurken pek çok kullanıcı, söz konusu gelişme sonrasında, "Artık karakola dolmuş ile gitmesi gerekecek" şeklinde yorumlarda bulundu.
halktv.com.tr
CHP'li İnce'den büyük tepki! 'Kafayı kırmış bunlar!'683 izlenme
İspanya’da sel felaketi yaşayan afetzedeler ‘katiller’ diyerek kral ve kraliçenin yüzüne çamur fırlattılar20 izlenme
'Bölgedeki tek yeşil ve deprem toplanma alanı' tarikata verildi!180 izlenme
Avrupalı ortaktan Atilla'nın BİST müdürlüğüne atanmasına itiraz117 izlenme
Hayati Yazıcı'dan Gökçek çıkışı! 'O'nu boşuna görevden almadık!'90 izlenme
Kanada yabancılara konut satışı yasağını uzattı, Türkiye'de de ev alana vatandaşlık veriliyor!21 izlenme
Meral Akşener: Erdoğan’ın oylarından kayma var152 izlenme
Tarikatlar konusunda uyaran Gazi Üsteğmen'e skandal yasak! "Sırada maaşım mı var?"111 izlenme