Home
18 Eylül 2024 ( 23 izlenme )
Reklamlar

Dilruba Kayserilioğlu’ndan ‘özür’ yanıtı: "Papatya çayı içsinler"


İzmir’de sokak röportajındaki ifadeleri nedeniyle tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu, ‘geri zekalı’ sözlerine üzerine özür dilemeyeceğini belirtti. Kayserilioğlu, “Bunu sadece AKP’liler üstüne alındıysa bu benim değil, onların problemidir” dedi.



İzmir’de bir sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle 12 Ağustos’ta tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu 30 Ağustos’ta serbest bırakıldı. İzmir 35. Asliye Mahkemesi’nde 3 Eylül’de hakim karşısına çıkan Kayserilioğlu’na ‘halkın bir kesimini alenen aşağılama’ suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Kayserilioğlu’na daha sonra da ‘cumhurbaşkanına hakaret’ suçlamasıyla dava açıldı.

Erdoğan, tahliyesinin ardından CHP’nin 101’inci yıl etkinliğine katılan Kayserilioğlu üzerinden CHP lideri Özgür Özel’i hedef almıştı.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kayserilioğlu’nun sözlerinden incinen AKP’li seçmenden ‘Kayserilioğlu adına özür dilediğini’ söylemişti. Özel, Kayserilioğlu’na da kullandığı bazı ifadeler nedeniyle özür dilemesi için telkinde bulunduğunu açıklamıştı.

‘ÜSTÜNE ALINAN KİMSEDEN ÖZÜR DİLEMİYORUM’

Kayserilioğlu, Fatih Portakal’ın YouTube kanalına konuk oldu. Kayserilioğlu, yaptığı açıklamada “geri zekalı” ifadesini üzerine alınanlardan özür dilemeyeceğini söyledi.

Kayserilioğlu şu ifadeleri kullandı:

“Dediğim şuydu; bir fikrin ucu sonucu nereye gidecek diye düşünmeden üstüne giden herkes geri zekalıdır. Bunu sadece AKP’liler üstüne alındıysa bu benim değil, onların problemidir. AKP’lilere burada sesleniyorum, neden üstünüze alındınız, geri zekalı olmayanlar alınmadı üstüne. Üstüne kim alındıysa psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ya bir papatya çayı içsinler ya da ağlayarak günlüklerine yazsınlar. Üstüne alınan hiç kimseden özür dilemiyorum.”

Tele1

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Gökan Zeybek anlattı: "Belgrad Ormanı'nın tahliyesi ile ne planlanıyor?" Ümit Özdağ’ın Erdoğan’ın “Ben gidersem devlet yıkılır” sözlerine tepkisi "Bu devleti kuran mareşal nereden savaş meydanından geliyor. Sen kantinden geliyorsun. Hadi canım sen de; sen kimsin ya?" Memurların isyan ateşi: Maaşları alır almaz SGK’ya koştular bordrolarını yaktılar Pınar Gültekin’den acı haber geldi! Pınar’ın katili itiraf etti! Korkunç detaylar…