İzmir’de bir sokak röportajında kullandığı ifadeler nedeniyle 12 Ağustos’ta tutuklanan Dilruba Kayserilioğlu 30 Ağustos’ta serbest bırakıldı. İzmir 35. Asliye Mahkemesi’nde 3 Eylül’de hakim karşısına çıkan Kayserilioğlu’na ‘halkın bir kesimini alenen aşağılama’ suçundan 7 ay 15 gün hapis cezası verildi. Kayserilioğlu’na daha sonra da ‘cumhurbaşkanına hakaret’ suçlamasıyla dava açıldı.
Erdoğan, tahliyesinin ardından CHP’nin 101’inci yıl etkinliğine katılan Kayserilioğlu üzerinden CHP lideri Özgür Özel’i hedef almıştı.
CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Kayserilioğlu’nun sözlerinden incinen AKP’li seçmenden ‘Kayserilioğlu adına özür dilediğini’ söylemişti. Özel, Kayserilioğlu’na da kullandığı bazı ifadeler nedeniyle özür dilemesi için telkinde bulunduğunu açıklamıştı.
‘ÜSTÜNE ALINAN KİMSEDEN ÖZÜR DİLEMİYORUM’
Kayserilioğlu, Fatih Portakal’ın YouTube kanalına konuk oldu. Kayserilioğlu, yaptığı açıklamada “geri zekalı” ifadesini üzerine alınanlardan özür dilemeyeceğini söyledi.
Kayserilioğlu şu ifadeleri kullandı:
“Dediğim şuydu; bir fikrin ucu sonucu nereye gidecek diye düşünmeden üstüne giden herkes geri zekalıdır. Bunu sadece AKP’liler üstüne alındıysa bu benim değil, onların problemidir. AKP’lilere burada sesleniyorum, neden üstünüze alındınız, geri zekalı olmayanlar alınmadı üstüne. Üstüne kim alındıysa psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Ya bir papatya çayı içsinler ya da ağlayarak günlüklerine yazsınlar. Üstüne alınan hiç kimseden özür dilemiyorum.”
Tele1
Kayseri Şehir Hastanesi'nden endoskopi için randevu almak isteyen bir vatandaşa 1 yıl 4 gün sonraya yani 2025 yılına randevu verildi31 izlenme
Türk Telekom'dan internet fiyatlarına büyük zam! İşte 1 Ekim'den geçerli olacak fiyatlar...36 izlenme
Resepsiyonda kendisini karşılayan valiyi es geçen albay, Yüksek Disiplin Kurulu'na sevk edildi.23 izlenme
Eski AKP’li vekilden çarpıcı açıklamalar: AKP yolun sonuna geldi69 izlenme
Suriyelilere vatandaşlık mı veriliyor? Erdoğan açıkladı325 izlenme
AKP'li Metin Külünk, İBB'de '50 Bin Bankamatik Memuru' olduğunu farketmeden itiraf etti !5699 izlenme
Bugün de Bornova ve Buca yanıyor!11 izlenme
Thodex'in sahibi Faruk Fatih Özer'in kaçış planı mesajları ifşa oldu!190 izlenme
AKP’nin ‘Bu kadarı da olmaz’ dedirten sözleşmesi ortaya çıktı!
Madımak’taki ateş hiç sönmedi! Katliamın üzerinden tam 31 yıl geçti…
Ekrem İmamoğlu: "Akrabam, yönetici olduğum yerde kapıdan giremez"
Ankara Kızılcahamam'da başlayan orman yangını Bolu’ya sıçradı! Köyler tahliye ediliyor