MetroPOLL Araştırma, Türkiye'nin Nabzı Ağustos ayı araştırmasının sonuçlarını açıkladı. 1317 Ağustos tarihleri arasında 28 ilde 1717 kişi ile gerçekleştirilen ankette, yurttaşlara, "Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 'Piyasada fiyatları belirleyen Allah'tır' görüşünü ciddiye alıyor musunuz?" sorusu yöneltildi.
Buna göre, yurttaşların yüzde 10,1 "Evet" derken yüzde 85'i "Hayır" yanıtını verdi. Fikrim yok/ cevap yok diyenlerin oranı ise 4.9 oldu.
MetroPOLL Araştırma kurucusu Özer Sencar, sosyal medya hesabı Twitter'dan anketin sonucunu,"Piyasadaki fiyatları Allah belirlemez. Piyasa şartları ve insanlan/kurumlar belirler. Bu açıklamalarla yaşanan ekonomik krizin sorumlusu iktidar değildir denmeye çalışılıyor. Seçmenlerin yüzde 85’i de bu açıklamayı ciddiye almıyor" şeklinde değerlendirdi.

KRT
Şanlıurfa’da çatışma: Bir polis şehit, iki polis yaralı50 izlenme
Türkiye’nin ekonomik bağımsızlığını kazandığı anlaşma: Lozan87 izlenme
Sokak röportajında öyle bir ironi yaptı ki: "Reis bizim için yiyor"56 izlenme
Yılmaz Özdil yazısında Süleyman Soylu'yu anlattı, Sedat Peker hemen paylaştı!48 izlenme
Danıştay'ın 'Andımız' kararı!638 izlenme
TÜROFED Başkan Yardımcısı: "Yunanistan, Türkiye'den daha ucuz"20 izlenme
Hatay'da Türk bayrağı ve Atatürk'ün resmine alçak saldırı!34 izlenme
Bu ne acele! Kırşehir Şekeri Boşaltılıyor!809 izlenme