BirGün'den İsmail Arı'nın haberine göre; Diyanet İşleri Başkanlığı, 28 Nisan tarihinde "2020 Yılı Ankara Ahmet Hamdi Akseki Camii'nde gerçekleştirilecek olan iftar ve sahur canlı yayın programı hizmet alım işi" başlığıyla ihale düzenledi.
İhaleye tek başına katılan "Son Yapım Medya Prodüksiyon Hizmetleri Şirketi" ile 6 Mayıs tarihinde 493 bin TL'lik sözleşme imzalandı. Canlı yayın Diyanet TV'den yapıldı.
Sadece bir şirketin katıldığı ihale, Kamu ihale Kanunu’nun “Doğal afetler, salgın hastalıklar, can veya mal kaybı tehlikesi gibi ani ve beklenmeyen veya can ve mal güvenliğinin sağlanması açısından ivedilikle yapılması gerekliliği idarece belirlenen hallerde veyahut idare tarafından önceden öngörülemeyen olayların ortaya çıkması üzerine ihalenin ivedi olarak yapılmasının zorunlu olması” durumlarında kullanılan tartışmalı 21/B maddesine dayanılarak pazarlık yöntemiyle yapıldı.
Canlı yayınların yapıldığı Ahmet Hamdi Akseki Camii ile hemen yanında bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı'nın bahçesinin bakım masrafları da binlerce lirayı buldu. Diyanet, 3 Mart’ta da dokuz ay sürecek “Bahçe Bakımı, Bitkisel Sulama ve Peyzaj Hizmeti Alımı İşi” adı altında bir ihale düzenledi.
İki şirketin katıldığı ihaleyi 203 bin TL teklif veren “Yeni Egemen Yapı Dekorasyon İnşaat Taahhüt Emlak İnşaat Malzemeleri Hırdavat Sanayi Ticaret Şirketi” kazandı.
https://halktv.com.tr/gundem/diyanetinihalesineteksirketkatildi493binliraliksozlesmeimzaland425124h
Muğla yangını böyle başladı: Yangının başladığı noktadaki siyah araç dikkat çekti30 izlenme
Depremin vurduğu 3 ilde yüzde 30’u aşkın istihdam kaybı44 izlenme
Eski AKP’li vekil: Kendi uçaklarımızı düşürmek için S-400 füzeleri mi alıyoruz?60 izlenme
Fahiş tarifeler Meclise taşındı18 izlenme
Pikachu 1 Mayıs'ta da alanlara indi18 izlenme
Şova dönüştürülen patates dağıtımına vatandaştan tepki! “Patates utandı, soğan utandı bunlar utanmadı”59 izlenme
Cihatçı terörist Erdoğan'ı böyle tehdit etti 'Eğer İdlib'i satarsanız, 2 saatten kısa süre içinde Reyhanlı'da oluruz !'1512 izlenme
AKP'li Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden büyük hizmet ! Bedava bez torba dağıtımında izdiham oldu !400 izlenme
Türkiye İsveç ve Finlandiya'ya NATO vizesi verdi, Fatih Portakal Erdoğan'ın eski konuşmalarını yayınladı! "İstenen 30 teröriste ne oldu?"
Muharrem İnce'den Erdoğan'a Lozan tepkisi 'Ben kitap okumam, kitap özeti okurum diyen cahil birisi söyler !'
'Mustafa Kemal'in Askerleriyiz' dedikleri için ihraç edilen Atatürkçü teğmenler işbaşı yaptı
Melek Mosso konseri iptal edildi!