Diyarbakır’da CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının ve “Yeter, söz milletin” sloganının yer aldığı pankart kaymakamlıktan izin alınmasına rağmen indirildi. CHP Diyarbakır İl Başkanlığı’nın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda o anların görüntüsü de yer aldı.
Paylaşımda, “14 Mayıs’ın Cumhurbaşkanı Kılıçdaroğlu’nu engelleyemeyeceksiniz. Silvan’da dün gece polis nezaretinde, izinli olarak asılan Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Yeter söz milletin” posteri, bugün polis zoruyla indirildi. İlçe Teşkilatımıza baskı yapan polisler, pankartımızı indirtti” denildi.
Mesajın devamında, “Bu yasadışı dayatmalara bir an önce son verin. Silvan’da partimize baskı yapanlar, gücü nereden alıyorlar. Yetkililer hesabını versin” ifadeleri yer aldı.
Tele1
Canan Kaftancıoğlu hakkında, Fahrettin Altun'a hakaretten iddianame!
AKP'li belediyeden toplu taşımaya yüzde 20 zam!
AKP hayat pahalılığının sorumlusunu buldu: Zincir marketler!
Yaşasın İETT şoförlerinin insanlığı! Moto kuryeler fırtınada köprüden uçmasın diye koruma barikatı yaptılar!
Depremin yerle bir ettiği Hatay’a petrokimya tesisi: Tarım arazisine yapılacak tesis 18 milyar TL’ye mal olacak
AKP'li belediye başkanının kurban kestirdiği lüks makam aracına haciz!
Pazardan yükselen feryat: "Her istediğimi alamıyorum maalesef, bakıp gidiyorum"
Sedat Peker'i tehdit eden videolar çeken Cenk Çelik sokak ortasında silahlı saldırıya uğradı!
Soru soran kadın muhabire Bahçeli’den utanç verici cevap: "Böyle sapık ve yanlış sorular sormayın"