Home
07 Haziran 2020 ( 42 izlenme )
Reklamlar

Diyarbakır'da Kovid19 artışları korkuttu, son 6 günde 200 yeni vaka tespit edildi!


Diyarbakır'da Kovid19 artışları korkuttu, son 6 günde 200 yeni koronavirüs (corona virüs) vakası tespit edildi. 200 kişi hastaneden tedavi altına alınırken, 350 kişinin de evlerinde karantina altında olduğu belirtildi.


Diyarbakır'da son 6 günde 200 yeni koronavirüs vakası tespit edildi. 200 kişi hastaneden tedavi altına alınırken, 350 kişinin de evlerinde karantina altında olduğu belirtildi.

Kentin bazı noktalarında da maske takma zorunluluğu getirildi. Fakat birçok bölgede vatandaşların hem maske takmayıp hem de sosyal mesafeye dikkat etmediği gözlemlendi.

3 SOKAK KARANTİNA ALTINA ALINDI

Bu arada Bağlar ilçesinde koronavirüs (Kovid19) tedbirleri kapsamında 3 sokak karantinaya alındı.

İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, 5 Nisan Mahallesi ve Şeyh Şamil Mahallelerinde bazı vatandaşlarda koronavirüs tespit edilmesinin ardından 3 sokağın karantinaya alınmasına karar verdi.

İlçedeki 3 sokak, polis ve zabıta ekipleri tarafından giriş çıkışlara kapatıldı.

https://www.karar.com/diyarbakirdakovid19artislarikorkuttuson6gunde200yenivakatespitedildi1567717

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İstanbul İl Seçim Kurulu’nda sürpriz değişiklik! Belediyedeki eş dost kayırmacılığı ortaya çıktı! İşte AKP'li Horasan Belediyesi’ndeki akraba yapılanması! Milli bayramlarda bile olmadı ama Erdoğan AKP propagandası için gelince bedava! Sözde 'Darbe'yi 5 gün önceden haber veren bu hesap kimin acaba ?