Diyarbakır'da sokakta eşini döven kocaya meydan dayağı

26 izlenme 03 Temmuz 2024
Reklamlar

Diyarbakır’da eşini şiddet uygulayan bir şüpheli başkası tarafından etkisiz hale getirildi. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.



Diyarbakır’ın Çınar ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde iddiaya göre ismi öğrenilmeyen bir şüpheli, dini nikahlı karısını cadde ortasında yumruklamaya başladı. Olayı gören bir kişi ise kadının kocasını yumruklayıp etkisiz hale getirdi.

İhbar üzerine olay yerine polis ekibi sevk edildi. Polis, tarafları karakola götürürken kadının kocasından şikayetçi olduğu öğrenildi.

O anlar bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı.

Tele1

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Mangal partisinde buluşan AKP'lilere tepki yağdı: Cemal Enginyurt'tan Hulusi Akar ve Osman Aşkın Bak'a 'Ağır' sözler Hiç bilinmeyen gerçek: Atatürk Hatay için Sabiha Gökçen'i tutuklattı Üniversiteliler tutuklanan arkadaşları için bir araya geldi 1000 gün geçti depremzede hâlâ evsiz