Merkez Bankası’nın aldığı faiz artışı kararlarıyla Dolar kurunun sert yükselişlerinin önüne geçilmeye çalışılsa da bu konuda pek de başarılı olunamadı. Dolar kuru bu sabah saatlerinde aniden 27.40 TL’ye kadar fırladı.
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası son toplantısında faizi 750 baz puan artırarak politika faizini yüzde 25’e çıkardı. Bu faiz artışına rağmen kur kısa bir süre sakin kalsa da yeniden yükseliş hareketlerine başladı.

Milli Gazete'de yer alan habere göre sabah Türkiye’de piyasaların kapalı olduğu sırada çok sert bir hareket grafiklere yansıdı. Sabah saat 06.10’da kur 26.95 TL’den sert bir iğne yaparak 27.40 TL’ye kadar fırladı.
Kısa bir süre için çok sert bir yükseliş gözlemlenen Dolar kuru şu sıralarda 27 TL sınırında seyrederken bu ani artışın nedeni de merak ediliyor.
halktv.com.tr
İstanbul’da yol ortasında 'kıblen yanlış' uyarılarına rağmen namaz kılmaya çalıştı!91 izlenme
Zelenskiy: "Önümüzde geleceği belirleyecek zor günler var"41 izlenme
Mersin'de hoparlörlerden "hava saldırısı" anonsu paniği tetikledi! Nedeni sonradan anlaşıldı29 izlenme
Burası da hepimizin olduğu geminin icra dairesi!337 izlenme
Dava dosyasına girdi: Narin’in kaybolduğu gece Salim Güran’ın dere yatağında görüntüsü çıktı!28 izlenme
Türkçe bilmeyen Suriyeliler oy kullanıyor !829 izlenme
Yok böyle bir skandal! Kadın yolcuyu otobanda indirip darp ettiler!16 izlenme
Alman Büyükelçiden flaş Türkiye açıklaması: 'Bazı şirketler Türkiye'de yatırım yapmaktan çekiniyor'28 izlenme