Ekonominin geldiği nokta: “Anneanneme elim boş gitmeyeyim, baklava alayım dedim. Kilosu 700 TL dedi, alamadım tabii. Halka tatlısı aldım. Oradaki kadın acıdı herhalde, bir dilim baklava ikram etti”

30 izlenme 09 Şubat 2025
Reklamlar

Baklava almak isteyen ancak pahalı olduğu için alamayan vatandaş: “Anneanneme gidecektim, elim boş gitmeyeyim diye baklava alayım dedim. Kilosu 700 TL dedi. Alamadım tabii, ben de halkta tatlısı aldım. Sonra oradaki kadın bana acıdı herhalde, bir dilim baklava ikram etti.”

Aykırı

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AKP'nin kontrolündeki Sabah gazetesi, emekli maaşlarına yapılacak zammı açıkladı Devlet Bahçeli'nin öyle bir fotoğrafı ortaya çıktı ki! İmamoğku'nu suçlayan Bakan Soylu buna ne diyecek? İYİ Partili ilçe başkanı istifa etti, CHP’li adaya desteğini açıkladı İstanbul’un mülteci semti: Vatandaş endişeli! 729 bin Suriyeli kayıp