Anasayfa1
08 Şubat 2018 ( 379 izlenme )
Reklamlar

Ekranda Afrin operasyonu, Bakan bol kahkahalı yanar dönerli yemek masasında!

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Kemalettin Cengiz Tekinsoy'un sosyal medyadan paylaştığı ve aralarında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de bulunduğu o fotoğraflar büyük tepkilere neden oldu.

Tabiat Varlıklarını Koruma Genel Müdürü Kemalettin Cengiz Tekinsoy'un sosyal medyadan paylaştığı ve aralarında Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'nin de bulunduğu o fotoğraflar büyük tepkilere neden oldu.

 Bakan Haseki'nin paylaşılan fotoğraflarda televizyondaki Afrin haberinin önünde kahkaha atarak poz vermesi ise eleştirileri arttırdı. Tepkiler üzerine fotoğrafları kaldırmak zorunda kalan Tekinsoy, eleştirilere bir de sitem etti.

Tekinsoy, “Bakanımızı yemeğe ısrarla ben davet ettim. O da yoğun tempo içinde bize kısa da olsa bir vakit ayırıp uğrama nezaketi gösterdi. Maksatlı olarak bunu istismar etmek isteyen ve farklı yönlere çekerek çarpıtmaya çalışanları ben Allah’a havale ediyorum” dedi.

Ancak o paylaşımlara yapılan yorumlar, Afrin’de süren “Zeytin Dalı Harekatı” ve orada verilen mücadelede şehit olan TSK askerlerini hatırlatması dikkat çekti.

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/turkiye/922083/Ekranda_Afrin_operasyonu__Bakan_bol_kahkahali_yanar_donerli_yemek_masasinda.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Cumhuriyeti ve Atatürk'ü hedef alan imam serbest bırakıldı Kaymakamlık binasından çıkarılan Beyoğlu Belediyesi kaldırımda çalışmaya başladı İmamoğlu’ndan Süleyman Soylu’ya çok sert tepki! "Psikolojisi ciddi şekilde bozulmuş... İçişleri tehlike altında" İptal edilecek iddiaları vardı! İBB’den 65 yaş kartı açıklaması