2018'de İBB'nin kendi şirketi Medya A.Ş'ye ihale ettiği tanıtım işleri için ödenen 15 milyon 458 bin TL'lik harcamayı yargıya taşıyan Ekrem İmamoğlu, AKP dönemine ilişkin bir dosyayı daha açtı.
Sözcü'den Özlem Güvemli'nin haberine göre; İBB Teftiş Kurulu, İBB Başkanlığı Yeşil Alan ve Tesisler Yapım Müdürlüğü'nce 21 Eylül 2016'da gerçekleştirilen “İstanbul Genelinde Yeni Yeşil Alanların Yapım İşi” ihalesini inceleyerek rapor hazırladı. Bu ihale kapsamında yapılan eksik işlerle ilgili 2 milyon 494 bin 11 TL kamu zararı tespit edildi.
Kamu zararına neden oldukları tespit edilen eski İBB Avrupa Yakası Park ve Bahçeler Müdürü, eski Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı ve o dönem ihale yetkilisi olan İBB eski Genel Sekreter Yardımcısı hakkında düzenlenen rapor, soruşturma izni için İstanbul Valiliği'ne gönderildi. Ancak valiliğin soruşturma izni vermediği öğrenildi.
İBB'nin uğradığı 2.4 milyonluk kamu zararının 4 eski İBB yöneticisinden tahsili için düzenlenen rapor da İBB Mali Hizmetler Daire Başkanlığı'na gönderildi.
http://www.krttv.com.tr/gundem/ekremimamogluikinciyolsuzlukdosyasiniactih58013.html
İki askerin şehit olduğu olayla ilgili soruşturma tamamlandı: İki komutan ordudan atıldı15 izlenme
AKP'li belediyede milyonlarca liralık usulsüzlükler! 21 günlük şirkete kaynak, alınmayan mallara ödeme!106 izlenme
Erdoğan'ın madenci tekmeleyen müşaviri AKP'den aday!126 izlenme
Altın bürokratlar11 izlenme
Erdoğan 10 milyon doz dedi, 6,5 milyon doz geliyor!89 izlenme
Atatürk Havaalanı ‘otel’ oluyor!250 izlenme
Katarlıların Türkiye'deki büyük kazancı ortaya çıktı24 izlenme
MEB sınıfta kaldı! Okullardaki hijyen sorununa Mansur Yavaş el attı25 izlenme
AKP'li başkandan canlı yayında skandal sözler! 'Şehidimiz uğurlu geldi'
Bitlis’te ‘hayali seçmen’ iddiası
Facianın ilk anları ortaya çıktı! Cama çıkıp çığlık attılar: "Çarşaf getirin bebeğimi atacağım"
İki ceset daha sahile vurdu! Antalya ve Muğla’da denizde ceset paniği