İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Vakfı’na yapılan kurban bağışlarının bu yıl bir milyon aileye ulaşacağını duyurdu.
Kurban Bayramı’nın ilk günü İmamoğlu, “Kadim İstanbul Vakfı’mıza bağışta bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum bu arada. 110 milyon liralık bir kapasiteye uğraştık ve inşallah iki gün daha devam edecek olan bağışlarımızla dileğimiz bu sene bir milyon İstanbulluya sizlerin sayesinde et ulaştırmak bu güzel ve manevi hazla birlikte sizlerin bayramını da tebrik ediyorum” dedi.

İmamoğlu bayramın son günü sosyal medya hesabı X’te İstanbul Vakfı’ndaki çalışmaların anlatıldığı bir videoyu paylaşarak bağışçılara teşekkür etti, “Allah kesilen kurbanları kabul etsin, tüm gönülleri birbirine yakınlaştırsın” dedi. İmamoğlu, bu büyük destek için minnettar olduğunu belirtti.
Medyascope
Yüzde 68,9 'Başarısız' dedi, AKP'nin oyu yüzde 30'un altına düştü!
Başkan Salman, makam aracını iade etti!
Ekrem İmamoğlu: "Siyasete bulaşmış vakıflar, faaliyetlerini kendi imkânlarıyla yapsınlar"
CHP'li Özcan: Bilal Erdoğan ABD'deki evini zararına sattı
Kosova bombalamasının 25. yıl dönümü: Yeni bir savaş çağını ateşleyen NATO müdahalesi
Artıbir Araştırma Müdürü Çalışkaner, İstanbul’da CHP’ye geçebilecek ilçeleri saydı: "Bambaşka bir İstanbul olacak"
Tepki çeken heykeli böyle savundu! "Şikâyet gelmedi"
Gazze'den dönen Türk doktor: "Türkiye'ye kızgınlar, 'Neden ticareti durdurmuyorlar? Neden çelik ve çimentoyu ihraç ediyorlar?' diyorlar"
Özhaseki konuşmaya başlayınca salonu terk ettiler!
Türk yetkililer Amerikan medyasına konuştu: EYT'de yeni formül ortaya çıktı