İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İstanbul Vakfı’na yapılan kurban bağışlarının bu yıl bir milyon aileye ulaşacağını duyurdu.
Kurban Bayramı’nın ilk günü İmamoğlu, “Kadim İstanbul Vakfı’mıza bağışta bulunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum bu arada. 110 milyon liralık bir kapasiteye uğraştık ve inşallah iki gün daha devam edecek olan bağışlarımızla dileğimiz bu sene bir milyon İstanbulluya sizlerin sayesinde et ulaştırmak bu güzel ve manevi hazla birlikte sizlerin bayramını da tebrik ediyorum” dedi.

İmamoğlu bayramın son günü sosyal medya hesabı X’te İstanbul Vakfı’ndaki çalışmaların anlatıldığı bir videoyu paylaşarak bağışçılara teşekkür etti, “Allah kesilen kurbanları kabul etsin, tüm gönülleri birbirine yakınlaştırsın” dedi. İmamoğlu, bu büyük destek için minnettar olduğunu belirtti.
Medyascope
İsrail basını duyurdu: Hamas’ın kurucusu öldürüldü
Kızılay’ın AKP’li yöneticisi İBB'den istifa etti: Milletvekili adayı olacak
Furkan Vakfı soruşturmasında şoke eden ifadeler: Örgütün içindeki karanlık yapı ortaya çıktı
Osmaniye’de köylülerden taş ocağına karşı traktörlü eylem
Merkez Bankası faiz kararını açıkladı
Sri Lanka'da cuma günleri artık tatil
İzmir'in Buca ilçesinde çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale ediliyor
Kürsüde şehit isimleri okunurken mikrofon kapatıldı! Turhan Çömez iktidara esti gürledi: "4 bin teröriste af geliyor"
Yoksulluğun acı tablosu! Karabük’te 80 yaşındaki Zehra Bölüm evinin arka bahçesinde donmuş halde ölü bulundu