CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dolardaki önlenemez yükselişe ilişkin konuştu.
Halk TV Ana Haber'e katılan Kılıçdaroğlu, herkesin konuşmasını gerektiğini söylerken; erken seçim ilan edildiği takdir ülkenin toparlanacağını söyledi.
''TÜSİAD Başkanı ile konuştum herkesin konuşması gerektiğini söyledim. Şu an seçim ilan etseler yarın ülke toparlanır'' diyen Kılıçdaroğlu, ''Bu akşam desinler bunu yarın toparlanırız. Erdoğan ve Bahçeli'nin tek olasılığı seçimdir. Bu hükümet çoklu organ yetmezliği ile karşı karşıya. Susma zamanı değil herkes konuşmalı. Herkes bu gidişin doğru olmadığını dillendirmeli. Vatanını seven artık susamaz, susmamalı. Bu Saray ve şurekasının kalbi yoktur. Seçim sandığı önümüze konulana kadar asla susmayacağız. Hep birlikte bütün vatandaşlar, çağrı yapmalıyız'' ifadelerini kullandı.
Kılıçdaroğlu ayrıca ''Olay asgari ücreti aştı, yangın var. Hep birlikte her zaman ülkemizi seviyorsak bu ülkenin sanayicisi, esnafı artık konuşmalı ama demokratik yollarla. İktidar çoklu organ yetmezliğini kabul etmeli'' diye konuştu.
https://www.gercekgundem.com/siyaset/318041/kilicdaroglusuansecimilanetseleryarinulketoparlanir
Yerköprü Şelalesi'nde talan! Kesin korunacak hassas bölge tahrip edildi!49 izlenme
Bakan Koca açıkladı: 6.289 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.412.505’e, can kaybı da 24.640’a yükseldi!64 izlenme
Migros depo işçilerine bir kez daha polis müdahalesi: Onlarca kişi gözaltına alındı25 izlenme
'5 kişi çalışıyoruz geçinemiyoruz21 izlenme
RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in FETÖ paylaşımı ortaya çıktı! 'Hocaefendi hükümeti çok seviyor'160 izlenme
AKP teşkilatında; cinsel istismardan grup sekse skandallar zinciri iddiasına yayın yasağı!698 izlenme
Mansur Yavaş'tan TÜSİAD'a destek!31 izlenme
İstanbul'da ekmeğe zam! 8 TL oldu42 izlenme