İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kendisine antrikot, personele musakka yemeği verilmesi üzerine, ‘'Herkes aynı yemeği yiyecek, ayrıcalık yok'' çıkışı sonrası, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yemekhanelerdeki ‘'BürokratPersonel ayrımını'' kaldırdı.
Büyükşehir Belediyesi yemekhanelerinde daire başkanları, müfettişler, meclis üyeleri ve şube müdürlerinin kullandığı bölüm ve özel servis kaldırıldı. Yeni düzenleme ile üst düzey bürokratların yanı sıra tüm personel aynı bölümde yemek yiyecek, kimseye özel servis yapılmayacak.
Yemekhanede eski sistemde, daire başkanları, müfettişler, meclis üyeleri ve şube müdürleri yemek kuyruğuna girmeden, belediye personelinden ayrı olarak özel bir bölümde yemek yiyor, özel servis elemanlarından hizmet alıyordu.
https://www.sozcu.com.tr/2019/gundem/ekremimamoglundansonrasimdidemansuryavastanyemekhamlesi4605250/
Tekirdağ’dan Çanakkale’ye sıçrayan yangın durdurulamıyor! Otoyol ulaşıma kapatıldı41 izlenme
Esnaf örgütleri: Kimse bu şartlarda ayakta kalamaz!42 izlenme
23 bin 658 tacizci dışarıda özgürce dolaşıyor!142 izlenme
İBB’den 'yenidoğan' kampanyası! Bez, mama, beşik dağıtılacak180 izlenme
CNN Türk’ten, Atatürk'e sansür ! Atatürk'ün adı duyulmasın diye sesi anında kestiler !457 izlenme
Çay sattığı tezgâh AKP'li belediye tarafından kaldırılınca 'Çocuklarım Aç' diyerek Bursa Valiliği önünde kendini yaktı!114 izlenme
Depremin ardından çekilen bu görüntü sosyal medyada gündem oldu35 izlenme
AKP'li vekilin sosyal medya isyanı: "Şurada fotoğraf çekelim hemen altına 'zıkkım yiyin' yazıyorlar"18 izlenme