İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın ekim ayında başlattığı uyuşturucu soruşturmasında aralarında Habertürk eski Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Akif Ersoy ve spiker Ela Rümeysa Cebeci'nin de bulunduğu 11 kişi tutuklandı.

Cebeci'nin ifadesinin ardından Fenerbahçe Başkanı Sadettin Saran da ifadeye çağrıldı, ayrıca ikilinin arasındaki mesajlar yayınlandı. İfadesini veren Sadettin Saran yurt dışına çıkış yasağı alarak serbest bırakıldı.

Beraberlik yaşadığı erkeklere dair görüntüler ve videolar kaydettiği iddia edilen ve soruşturmanın ana isimlerinden biri haline Ela Rumeysa Cebeci her geçen dakika daha çok merak ediliyor.

Dün akşam da sosyal medyada Cebeci'nin henüz hiç estetik geçirmemiş zamanlarından kalma pozları yayıldı.
Eski halini görenin "Bambaşka bir kadın" diye yorum yaptığı Ela Rümeysa Cebeci'nin yüzünde birçok estetik müdahale olduğu tescillendi.



Sözcü
Ordu'nun Fatsa ilçesindeki taş ocağında meydana gelen göçükten acı haber geldi!16 izlenme
AKP'li üyenin sözleri İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'ni karıştırdı, AKP'li ve CHP'li üyeler arasında arbede çıktı!23 izlenme
Corona virüsü salgınında ‘Kanal İstanbul’ ihalesi!97 izlenme
AKP’li belediyeden borç rekoru!30 izlenme
Mısır'a kaçan Eylem Tok ve oğluna kırmızı bülten talebi30 izlenme
Domates fiyatı yıllık, sebze 2 yıllık, meyve 8 yıllık rekoru kırdı34 izlenme
Kılıçdaroğlu'na yumurtalı saldırı!44 izlenme
Türkiye Yüzyılı tam gaz devam ediyor: Emlak vergisine rekor zam!37 izlenme
Jandarma Narin'i aramak için 'Üfürükçü'ye gitmiş! O belge dava dosyasına girdi
Para için bebeklerin katledildiği hastanelere öfke büyüyor: Bağcılar Medfile Sağlık Hizmetleri Hastanesi öfkeli vatandaşlar tarafından taşlandı!
'Depremin ardından millet can, AKP yeni saray derdinde!'
Cengiz Holding, Kazdağları’nı 240 günde çöle çevirdi