Sosyal medyada 'bursayadairhersey' adlı sayfada paylaşılan görüntülerde bir kadın vatandaş Bursa Nilüfer'de bulunan Starbucks mağazasında müşterilere tepki gösterdi. O görüntülerde kadın, 'Starbucks açık bir şekilde İsrail'e desteğini açıkladı, sizin hiç mi vicdanınız sızlamıyor çocuklar katledilirken' diyerek müşterilere tepki gösterdi.
O görüntülere sosyal medyada kullanıcıları hem destek verdi hem tepki gösterdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları genç kadını elinde iPhone olmasından dolayı eleştirdi. Kullanıcılar, 'Elindeki 40 bin liralık iPhone'la samimi olamıyorsun' yorumlarında bulundu.
Odatv.com
Bakan Koca açıkladı: 8.636 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.548.195'e, can kaybı 26.998’e yükseldi!
Doğalgaz fiyatlarında yeni rekorlar geliyor!
Demirören hakkında çıkan skandal iddiaların ardı arkası kesilmiyor! "Verilen kredi daha yüksek olabilir"
Yıllık cari açık 40 milyar doları aştı
Kılıçdaroğlu'ndan sözünü kesen AKP'li Ahmet Hamdi Çamlı'ya kapak! 'Arkadaşlar Yeliz konuşuyor'
Süleyman Soylu, Kılıçdaroğlu'nu suçladı!
Acı gerçeği enkazın yanında anlattı: "Ev almışlardı, çıkacaklardı"
Şehir Hastanesi'nde skandal!
SP'li Eski İl Başkanı Fatih Karahan, paylaştığı karikatürle "Erdoğan'a ve Bahçeli'ye hakaret" ettiği iddiasıyla ifadeye çağırıldı
AKP’li belediyeden büyük skandal!
‘Özel hastane çetesi’ üyesi hemşirelerin itirafları ortaya çıktı! “Fırat Sarı ‘ilgilenme ölsün’ dedi”
AKP'li isimden 128 milyar dolar itirafı! "Kullanmasaydık iflas ederdik"
Erdoğan ve İbrahim Tatlıses için olay sözler! Ortalık fena karışacak
Osman Kavala'ya formül bulundu! Serbest mi bırakılıyor?