Sosyal medyada 'bursayadairhersey' adlı sayfada paylaşılan görüntülerde bir kadın vatandaş Bursa Nilüfer'de bulunan Starbucks mağazasında müşterilere tepki gösterdi. O görüntülerde kadın, 'Starbucks açık bir şekilde İsrail'e desteğini açıkladı, sizin hiç mi vicdanınız sızlamıyor çocuklar katledilirken' diyerek müşterilere tepki gösterdi.
O görüntülere sosyal medyada kullanıcıları hem destek verdi hem tepki gösterdi. Bazı sosyal medya kullanıcıları genç kadını elinde iPhone olmasından dolayı eleştirdi. Kullanıcılar, 'Elindeki 40 bin liralık iPhone'la samimi olamıyorsun' yorumlarında bulundu.
Odatv.com
Bakan itiraf etti! Ulaştırma Bakanlığı’nda 9 bürokrata çift maaş!
Erdoğan'ın hedefinde yerel yönetimler var! Belediyelerin yetkileri daraltılıyor!
Avukatı Ersan Barkın'dan dikkat çeken sözler: "Sedat Peker danışmaz, uygulayınca görürsünüz"
Vatandaş Dolmabahçe'ye Ata'sına koştu!
Koronavirüs pandemisinde vatandaş faturalarını ödeyemiyor!
Türk Havacılık ve Uzay Sanayii, Katar'ın Ulusal Günü'nü kutladı!
CHP standına bıçaklı saldırı düzenlenmişti: Trabzon'da halk sokağa döküldü
AKP’li vekilden benzin kuyruklarına ilginç yorum! "Zamdan değil, araç sayısından"
İktidarın hedef aldığı zincir marketle Tarım Kredi marketinde fiyatlar karşılaştırıldı, sonuç dikkat çekti!
AKP'li başkan 5 yılda su gibi harcamış! Ceylanpınar’da milletin parası su gibi akıtılmış!
İsmail Saymaz, AKP'nin Ensar Vakfı skandalını 7 dakikada özetledi ! Mutlaka İzleyin, İzletin !
Hüsnü Mahalli: Gerçekten bu işte bir iş var
Flaş iddia! "Asgari ücret SGK için artırıldı. Yeniden artacak"
Kılıçdaroğlu, 'Erdoğan, doğruları söylersiniz diye bekledim ama' diyerek açıkladı: İşte yurt dışındaki vakıfların Erdoğan ailesi ile ilişkisi!