Milyonlarca emekli Temmuz ayında zamlı maaş beklerken sistemde yapılacak değişikliğin detayları da ortaya çıkmaya başlıyor. Mehmet Şimşek yönetimi emeklilik yaşını yükseltip prim gün sayılarını değiştirmeye hazırlanıyor.
AKP ekonomi yönetiminin yaptığı yeni düzenlemede emeklilik yaşının kadınlarda 60 erkeklerde 65 olarak sabitlenmesi kararlaştırılıyor.

Habertürk ekonomi gazetecisi Abdurrahman Yıldırım yapılan düzenleme hakkında bazı açıklamalarda bulundu. Düzenlemenin son ana bırakılmasının risk taşıdığına değinen Yıldırım, "Son anda olursa daha sert düzenleme ortaya çıkıyor. Gelecekte alacağımız maaşlar harçlık olarak kalacak" ifadelerini kullandı.
Yıldırım yaptığı açıklamada bireysel emekliliğin öneminden bahsetti:
Bireysel emeklilik önemli. Hiçbir şey yapamayan bireysel emekliliğe parasını yatırsın. Sistem ağır aksak işliyor, kontrol etsin. Düşük getiri görüyorsa itirazını yapsın. Yoksa gelecekte alacağımız maaşlar harçlık olarak kalacak.
halktv.com.tr
473 öğrenciyi zehirleyen yemek şirketinin ortağı, aynı üniversitenin 2018 yemek ihalesini aldı!293 izlenme
Şimşek’ten Deli Dumrul gibi denetim projesi13 izlenme
‘Ülke tarımı adına büyük bir hata’33 izlenme
Suriyelilere her yardımı yap, geçimini çöp toplayarak kazanan vatandaşın arabasına el koy !125 izlenme
Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında 7 şüpheli tutuklandı24 izlenme
İktidar medyası birbirine girdi! Cem Küçük Hande Fırat'ı hedef aldı14 izlenme
Suriye'de Kürt Devleti mi kurulacak? Hüsnü Mahalli: "Davutoğlu'nun Müslim Şen'e verdiği söz gerçekleşti!"17 izlenme
AKP'li belediye eczacının mesajına öldükten sonra yanıt verdi!235 izlenme