CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.
Özkoç'un açıklamaları şöyle:
Ethem Sancak kaçtı. Onu oradan kaçırtan ağabeyi kendisi karşımıza çıkabilir. Gerçekten konuşabileceği tek bir cümle varsa karşımıza çıkabilir. Ancak yalanla beslenenler gerçeklerle yüzleşemez. Ethem Sancak'a 2 milyon metrekare hazine arazisi ağabeyi tarafından kendisine tahsis edildi. Tank Palet fabrikasını bedavaya tahsis ettiler, 25 yıl bedelsiz kullanım hakkı verdiler.
Şimdi soruyorum, bu yasa Ethem Sancak için mi çıkartıldı? belirlenecek yatırımcı lehine doğrudan hasılat payı alınmaksızın 49 yıl süreyle kullanma izni verilmesine ve yatırımın tamamlanması ve öngörülen istihdamın 5 yıl süreyle sağlanması şartıyla hazine taşınmazını talep eden bedelsiz olarak verilmesine diye yasa çıkartılmış.
Böyle bir yasa, bu hakka sahip olan cumhurbaşkanı istediği kişiye 5 yıl süreden sonra milletimize ait olan toprakları bedelsiz olarak kendi yandaşlarına dağıtma hakkı veriyor. Bu hakkı kazananlardan biri Ethem Sancak olacak. Bu yasaya Tank Palet fabrikasını da sokacak mısınız? Bedelsiz olarak Ethem Sancak'a verecek misiniz vermeyecek misiniz?
http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/siyaset/1709920/enginozkocbuyasaethemsancakicinmicikartildi.html
13 yaşındaki kız cinsel istismarı anlattı, savcılık ‘kimse görmedi’ dedi!30 izlenme
Esenyurt'taki Fi Tower sitesinde kriz büyüyor: Arapça vekâleti yırttı, ifadeye çağrıldı!26 izlenme
AYM kararını tanımayan Erdoğan’dan CHP’ye mahkeme uyarısı: "Mahkeme kararlarını tanımıyorum demek hukuk devletine açıkça kafa tutmaktır"22 izlenme
Et ve Süt Kurumu duyurdu: Kırmızı ete fahiş zam!48 izlenme
Türkiye Erdoğan'a güzel: Mesele işsizlik değil, en güzel işi bulmak...132 izlenme
Bir İsrail vatandaşı, füze uyarı sirenlerini duyunca aracını kenara çekerek bir bina köşesine sığındı, ancak füze talihsiz adamın sığındığı yere düştü49 izlenme
CHP'li Karabat: "AKP çökerken, özel sektörü de çökertiyor"41 izlenme
İşte AKP’nin yüzyılı! Veliler artık kullanılmış defter arıyor29 izlenme