adanushaber.com’da yer alan habere göre; Sarıçam imara açılan yeni alanlarla, yükselen binalarla ünlü. Mantar gibi yeni inşaatların yükseldiği Sarıçam’da İmar Müdürü Başkan Bilal Uludağ’ın eniştesi. Ruhsat müdürü de Başkan Uludağ’ın kuzeni.
Belediyecilikte sosyal yardımlar önemli yer tutuyor. Bu yüzden sosyal yardımları da yabancıya emanet etmeyen Bilal Uludağ, bu görevi kuzenine emanet etmiş.
MHP’li Başkan Bilal Uludağ’ın koruması bir yeğeni. Diğer bir yeğeni de belediyede nikah memuru. Henüz müdür değil. Ancak önünün açık olduğu ifade ediliyor.
Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ halkla ilişkiler faaliyetlerini de yine kendi soyadını taşıyan bir isme emanet etmiş. Halkla ilişkiler sorumlusu da başkanın diğer bir kuzeni.
https://halktv.com.tr/gundem/enisteyegenkuzenmhplibelediyedeakrabasaltanati400770h
Asgari ücretliyi daha kötü günler bekliyor: Uzman ekonomist 'mucize olur' diyerek açıkladı14 izlenme
Faiz kararını duyunca elindeki çay bardağını düşüren Özgür Demirtaş tek bir şey söyledi74 izlenme
Bütün Dünya Mars’ı konuşurken NASA’nın gözü Salda Gölü’nde!51 izlenme
Samsun'da, 'IŞİD'den gözaltına alınan 12 kişi serbest bırakıldı!83 izlenme
Sayıştay ortaya çıkardı: Valiliklerde usulsüzlük!92 izlenme
Metin Cihan paylaştı, “bir kereden bir şey olmaz” Ensar Vakfı doğruladı: Eski üyesinin İsrail ile ticareti ortaya çıkınca basını tehdit ettiler24 izlenme
Binali Yıldırım’dan canlı yayında büyük hata ! Kâğıtta İzmir yazıyor !120 izlenme
CHP ve AKP arasında TBMM'de arbede! AKP Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, yerinden kalkarak CHP grubunun olduğu sıralara doğru yürüdü14 izlenme