Kamuoyunda birçok önemli davanın avukatı olarak tanınan Rezan Epözdemir, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü iki ayrı soruşturma kapsamında gözaltında tutuluyor. Gözaltı kararı, avukat Epözdemir’in “FETÖ/PDY’ye yardım”, “rüşvet” ve “siyasal ve askeri casusluk” iddialarıyla bağlantılı yürütülen soruşturmalar çerçevesinde verildi.
Dün sabah saatlerinde, Epözdemir’in Levent’teki hukuk bürosunda Terörle Mücadele ve Mali Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından kapsamlı arama yapıldı. Soruşturma kapsamında avukatın ofisinde delil toplanması amaçlandı.
Halktv.com.tr yazarı İsmail Saymaz, Rezan Epözdemir soruşturmasında yeni gözaltılar olduğunu açıkladı. Saymaz, "Avukat Rezan Epözdemir soruşturmasında yeni gözaltılar oldu. Soruşturma derinleştiriliyor" ifadelerini kullandı.

Saymaz’ın aktardığına göre, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Rezan Epözdemir’in gözaltı süresi bir gün daha uzatıldı.
Boğaziçi protestolarıyla ilgili WhatsApp grubu kurduğu gerekçesiyle bir öğrenci gözaltına alındı!53 izlenme
Hafize Gaye Erkan’ın babası Erol Erkan tarafından işten çıkarıldığı iddiasıyla CİMER’e şikâyette bulunmuştu: "Yetkisiz atıldım işimi geri istiyorum"26 izlenme
"Anıtkabir yakınına cami" projesinde bilirkişi kararı açıklandı13 izlenme
Vatandaş geçim derdinde, İstanbul’da ‘5 yıldızlı’ iftar 400 lirayı aşıyor!77 izlenme
Gökyüzünde korku dolu anlar: İstanbul-Bodrum seferini yapan uçağa yıldırım çarptı33 izlenme
İsmail Saymaz, AKP'nin Ensar Vakfı skandalını 7 dakikada özetledi ! Mutlaka İzleyin, İzletin !5034 izlenme
AKP'li Savcı Sayan'ın isimsiz ifşaatları ortalığı karıştırdı: Kim bu AKP'li?27 izlenme
Maaşa yüzde 4, her şeye yüzde 14,47 zam var!214 izlenme