AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçim çalışmaları için 28 Mart Perşembe günü Bursa’nın Gökdere Meydanı’nda bir miting düzenleyecek.
Söz konusu miting için Bursa Büyükşehir Belediyesi çalışanlarının yoklamayla mitinge katılacaklarını aktarıldı.
Cumhuriyet'in ulaştığı bilgilere göre, tüm güvenlik personeli ve amirlerinin (izinli olanlar da dahil) sivil kıyafetle katılacağı, yoklama alındıktan sonra miting alanına hareket edileceği bildirildi.
İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Mehmet Veysi Tutkun‘un belediye müdürlerine ‘miting bitiminde herkes bana görünüp öyle evine gidecek’ dediği aktarılan bilgiler arasında.
İletilen mesaj şu şekilde:
"Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş bu sabah tüm Daire Başkanları ve Müdürleri Merinos Kongre merkezinde topladı. Yarın Cumhurbaşkanın mitingine tüm personelin kesinlikle katılması talimatını vermiş. Bizim İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı, Müdürlere "miting bitiminde herkes bana görünüp öyle evine gidecek" demiş. Gerçekten katlanması çok zor bir durum. Anayasal bir suç işleniyor. İsmim gizli kalırsa ve sesimizi duyurursanız sevinirim."


Cumhuriyet
Süt ve süt ürünlerinde 2022 korkusu! Zamlar et fiyatlarını da vuracak!56 izlenme
Türkiye korku duvarını aşıyor, tutuklu gençlere destek yağıyor17 izlenme
Tank palet fabrikası tartışmasında CHP’den AKP’ye 9 kritik soru!186 izlenme
Okul müdürü Ensar Vakfı ve TÜRGEV için seferber oldu!242 izlenme
Erdoğan, Bahçeli, Hulusi Akar ve Hakan Fidan 'Sedat Peker'in iddiaları hakkında neden sessiz kalıyor?63 izlenme
Uzmanı açıkladı: Emekli bayram ikramiyesinde büyük oyun!24 izlenme
Neden rahatsızlar? AKP ve MHP T.C'yi reddetti!272 izlenme
Yaz bitti kâbus bitmedi! Balıkesir'de orman yangını11 izlenme
Benzine bir zam daha geliyor!
Özgür Özel'e saldıran şüpheli 2 çocuğunu öldürmüştü: Çocukların öğretmeni 21 yıl önce yaşananları anlattı
Elbistan’da can pazarı: Su, ekmek, çadır, doktor, yardım yok…
Pırıl pırıl zekâlı bu hanımefendiye göre fiyatlar pazarcıların oyunuymuş, devletin haberi yokmuş !