AKP'de istifalar devam ediyor.
İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nun ardından dikkat çeken bir istifa daha geldi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen, AKP'ye uzun yıllar hizmet etmiş isimlerden biri olan ve Erdoğan'ın talimatıyla iki kez milletvekilliğine aday gösterilen Fahri Usta, partiden istifa ettiğini duyurdu.
"KIRGINLIĞIM YÖNETİCİLERE"
Usta, istifasını “Kırgınlığım AK Partili kardeşlerime değil, sadece samimi olmayan yöneticilere” sözleriyle açıkladı.
Fahri Usta kimdir?
24 Mart 1962 Ankara Haymana’da doğdu. 1995 yılında Haymana Ticaret Odasında Meclis Üyeliği ve çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev aldı. Siyaset hayatına 1991 yılında Refah Partisi Haymana İlçe Başkanı olarak başladı. 1998 yılında İlçe Başkanlığı ile beraber Ankara İl Genel Meclis Üyeliğine seçildi. Refah Partisi kapatıldıktan sonra İlçe Başkanlığına Fazilet Partisi’nde devam etti. 2007 Yerel Seçimlerinde AK Parti Haymana Belediye Başkan aday adayı oldu. Evli ve üç çocuk babasıdır.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/sondakikafahriustaakpdenistifaetti255598h.htm
Avrupa Merkez Bankası (ECB) en önemli üç faiz oranını 25 baz puan artırdı30 izlenme
Ankara’da okul servis ücretlerine dev zam! Kısa mesafe 12 bine dayandı33 izlenme
Siyasette ‘aç olanları siz doyurun’ tartışması! Muhalefetten Erdoğan’a sert tepki!49 izlenme
Eski AKP'li bakan Mehmet Şimşek’in yıllar önceki sözleri akıllara geldi 'Deprem vergileri duble yollara gidiyor'105 izlenme
Adnan Oktar'ın örgütüne bilgi sızdıran bakan kim? Operasyonun başındaki isim açıkladı39 izlenme
Ankara'da halk, hayat pahalılığı ve ekonomik kötü gidişata karşı 'AKP istifa' sloganları ile sokağa çıktı!47 izlenme
Atatürk Ormanı’nın dibine otel yapacaklar5 izlenme
Bakan Vedat Işıkhan açıkladı: Asgari ücrete ara zam olacak mı?19 izlenme