Erdoğan, EPDK ikinci başkanının konuşmasına izin vermedi! 'Sen mikrofonu milletvekilimize ver ya'

58 izlenme 16 Ocak 2021
Reklamlar

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Manisa Enerji ve Tabii Kaynaklar Projeleri Toplu Açılış Töreni'ne online olarak bağlanan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan canlı yayında EPDK ikinci başkanını rencide etti.


Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan, Manisa Enerji ve Tabii Kaynaklar Projeleri Toplu Açılış Töreni’ne Vahdettin Köşkü’nden canlı bağlantıyla katılırken, etkinlik sırasında ilginç bir an yaşandı.

Erdoğan mikrofonun kimde olduğunu sordu. EPDK İkinci Başkanı Zekeriya Gökşenli, mikrofonun kendisinde olduğunu söyleyince Erdoğan, “Sen mikrofonu milletvekilimize ver. Mikrofonu milletvekilimize verirsen daha isabetli olur” diyerek, Gökşenli’nin konuşmasına izin vermedi.

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Oğluna pantolon alamadığı için canına kıyan İsmail Devrim'in anısına... Odacı daire başkanı, ebe şube müdürü oldu AKP’li belediyenin araç kiralama işini AKP’li vekil kazandı! Yurttaşlardan LPG zammına tepki: "Erken seçim gelsin"