Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır, Atatürk Havalimanı terminal binalarının 'teknopark' ilan edildiğini duyurarak, "Bilişim Vadisi'ne bağlı kurulan teknopark, 'Terminal İstanbul' markasıyla dünyanın en büyük teknoloji girişimciliği merkezi olarak hizmet sunacak" dedi.

Bakan Kacır, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bugün Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazetede yayımlanan kararla, Atatürk Havalimanı terminal binaları 'teknopark' ilan edildi. Bilişim Vadisi'ne bağlı kurulan teknopark, 'Terminal İstanbul' markasıyla dünyanın en büyük teknoloji girişimciliği merkezi olarak hizmet sunacak.
Binlerce teknoloji girişimi bu merkezde doğacak, büyüyecek ve yatırımcılarla buluşacak. Kamu ve özel sektörden çok sayıda paydaş kurumla birlikte İstanbul'u küresel düzeyde bir girişimcilik merkezi yapacağız. Bu dev merkezde kuracağımız bilim merkezi, yazılım ve yapay zeka okulu ile teknoloji atölyeleri de farklı yaş gruplarına ev sahipliği yapacak" dedi.

Sözcü
Skandal meclis gündeminde: Rektör tanıtım yaptı, danışmanları sattı!62 izlenme
İktidar medyası "gizli" tanıkları bir bir ifşa ediyor: AKP'nin adayı çıktı28 izlenme
Tarım işçisinin kızı: Babam işsiz kalınca telefonunu sattı, derse katılamadım83 izlenme
CHP'li Veli Ağbaba: "AKP dönemindeki mahkum sayısı yüzde 500 arttış gösterdi"26 izlenme
Merdan Yanardağ'dan, TELE1'in hesabını kapatan Youtube'a tepki! 'Ya art niyetlisiniz ya ahmak ya da AKP’nin uşağısınız!'59 izlenme
Bireysel Emeklilik Sistemi'nde kısmen ödeme dönemi! Karar Resmi Gazete'de yayınlandı27 izlenme
Atatürk Havalimanı arazisi için sofra kuruldu!104 izlenme
Naci Görür hakkındaki iddialara ateş püskürdü: "O terbiyesizi bulacağım"45 izlenme