AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, dün saat 14.30’da yaptığı miting öncesi AKP tarafından ilçenin çeşitli yerlerine afişler asıldı. Firuzköy Mahallesi Öztan caddesinde köpekli bir kişinin, Avcılar Belediyesi Atatürk Stadyumu karşısındaki duvarda asılı bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın afişlerini kestiği ihbar edildi.
İhbar üzerine Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. Polis ekipleri, esnaf ve mahalle sakinlerinin verdiği bilgiler doğrultusunda şüphelinin kimliğini belirledi. Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekipleri, akşam saatlerinde düzenledikleri operasyonda V.Ç. adlı şüpheliyi gözaltına aldı. Olaya ilişkin soruşturma sürüyor.
Dün benzer bir olay da Şişli’de yaşandı. Bu kez de CHP afişleri kimliği belirsiz bir kişi tarafından kesildi. Ancak bu kişinin görüntülerinin de olmasına rağmen polis ekipleri henüz bir çalışma başlatmadı.
Erdoğdu: bilen gören tanıyan varsa lütfen…
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, sosyal medyadan duyurduğu olayla ilgili, “Dün gece Şişli'de afişlerimiz yine söküldü. Bu defa kamera kayıtlarına ulaştık..
Bu afişleri söken şahsı bilen gören tanıyan varsa lütfen bana ulaşsın…” demekle yetinebildi.
Gökçek’ten FETÖ’ye giden ihaleler tek tek listelendi!47 izlenme
Ekmek fiyatı 3 lirayı bulabilir!35 izlenme
Tunç Soyer açıkladı: Bir mahalle boşaltılıyor83 izlenme
Ayhan Bora Kaplan operasyonu Sedat Peker'in susturulmasının devamı mı? Gökçer Tahincioğlu anlattı119 izlenme
Türkiye'de şap hastalığı alarmı: 4 ilde hayvan pazarları kapatıldı25 izlenme
BBC görüntüleri yayınladı: Afrin'de Türk askerlerine böyle saldırdılar!42 izlenme
Taksi ücretlerine 6 ay sonra yeni bir zam daha! İşte geçerli olacağı tarih...17 izlenme
Türkiye yanarken AKP’li yöneticiden skandal ‘tatil’ paylaşımı!50 izlenme