Erdoğan’ın deprem bölgesi Hatay Defne'de attığı hastane temeli iş makinesiyle apar topar söküldü!

Erdoğan’ın deprem bölgesi Hatay Defne'de attığı hastane temeli iş makinesiyle apar topar söküldü!
00:00 / 00:00
Videonuz yüklenirken bir hata oluştu!
Lütfen daha sonra tekrar deneyin.
Hata Kodu: 101
34 izlenme 26 Mart 2023
Reklamlar

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Erdoğan'ın dün katıldığı törende Hatay Defne'de bir hastanenin 'temeli' atılmıştı. O hastane 'temeli', bugün iş makinesiyle kaldırılırken görüntülendi.

Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen 11 ilden biri olan Hatay'ın Defne ilçesinde dün Deprem Konutları ve Yeni Devlet Hastaneleri Temel Atma Töreni gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törende, depremlerden büyük ölçüde zarar gören Hatay'da ileride yapılması planlanan hastane ve konutlara dair açıklamalar yapıldı. Cumhurbaşkanı'nın talimatı ile sırasıyla Hatay'da yapılması planlanan toplamda bin 500 yataklı dört yeni devlet hastanesinin temeli atıldı.

İYİ Partili Turhan Çömez, sosyal medya hesabından, "Erdoğan dün, Hatay Defne’de hastane temeli attı. Artık göz boyamayı bile beceremiyorlar" ifadelerini yazarak, temel atıldığını iddia ettiği görüntüyü paylaşmıştı.

ŞOV BİTTİ TEMEL KALDIRILDI

Diğer yandan o hastane "temeli", bugün iş makinesiyle kaldırılırken görüntülendi.

Yeniçağ

Bunlar da İlginizi Çekebilir

AFAD'dan öğretmenlere bir darbe daha! 4 gün süre verdi Soylu'ya yanıt: "Umarım Sedat Peker'in ifşaları doğru çıkmaz" Yenidoğan Çetesi Türkiye’nin kendisi: Bakanlar yargılanmalı Son ankette sürpriz sonuç: AKP psikolojik sınırın altına düştü!