Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türk Devletleri Teşkilatı Devlet Başkanları Konseyi 10. Zirvesi için başkent Astana'ya gitti.
Cumhuriyet'in aktardığına göre zirve için oluşturulan delegasyonda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın sahibi olduğu TÜGVA'nın da temsil edildiği ortaya çıktı.
TÜGVA Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Yılmaz, X hesabından bir paylaşım yaparak Astana'ya gittiğini duyurdu. Yılmaz, paylaşımında "Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde, dost ve kardeş ülke Kazakistan’a hareket ettik. Türk Devletleri Teşkilatı’nın Devlet Başkanları 10. Zirve Toplantısı’na katılmak üzere Sayın Cumhurbaşkanımız ve beraberindeki delegasyon heyeti olarak Başkent #Astana’ya uçuyoruz.. Türk Asrı Başlıyor" ifadelerini kullandı.

Bahadır Yılmaz'ın paylaşımına ardından sosyal medya kullanıcıları tepki gösterdi. Kullanıcıları Yılmaz'a 'hangi resmi görev ya da sıfatla gittiniz?' sorusunu yöneltti.
Gazeteci Barış Terkoğlu da o paylaşımlardan birisini alıntılayarak "Sahi hangi sıfatla?" diye sordu.

halktv.com.tr
Öcalan ile ilgili çok çarpıcı '15 Şubat' iddiası22 izlenme
CHP'nin Kurultay davasında flaş gelişme11 izlenme
Sinan Ateş’in babasından son mektup: "Benim oğlumu bile şehit ediyorlarsa sizin oğlunuza kimse acımaz"27 izlenme
CHP'li Bakırlıoğlu, Kuzey Marmara'daki 'geçiş garantisi'ni eleştirdi: "Rakamı tutturmak için tüm araçlar yılda 87 defa geçmeli"22 izlenme
Fahrettin Altun'dan Suudi Arabistan Enformasyon Bakanlığı ile imzalanan anlaşmaya ilişkin rapor yayınladı.27 izlenme
Valinin oğlunun çarptığı iki öğretmen öldü! Sigorta şirketi dava sonucunu beklemeden ölen çiftin çocuğundan faiziyle para istiyor23 izlenme
Diyarbakır'da bir genç geçim sıkıntısı nedeniyle intihar etti...217 izlenme
3.8 milyon kişi batık durumda20 izlenme