Home
01 Aralık 2021 ( 39 izlenme )
Reklamlar

Erdoğan konuştu dolar zirve yaptı! Ünlü ekonomist isyan etti: "Kayıtları istiyoruz!"


Merkez Bankası'nın dolara müdahalesinin ardından 12,50 seviyelerine gerileyen dolar/TL kuru AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının ardından tekrar 13,50 seviyesini gördü.



Ekonomist Evren Devrim Zelyut, bu durum karşısında Twitter hesabı üzerinden "Merkez'in 12,40   12,50   12,60   12,80'den sattığı dolarlar heba oldu!

1Bu satış kime yapıldı? Kayıtları istiyoruz!
2Ekonomide strateji değişmemişken neden eldeki dolarları sattınız?
3Dövizin kaynağı neydi açıklayın borç mu aldınız? ZK'dan mı sattınız?
" diyerek isyan etti.

evrendevrimzelyurtweet.png
CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba da bu duruma 'İşte Vurgun' diyerek kayıtsız kalamadı. Ağbaba Twitter hesabı üzerinden "Saat 11:50 Dolar 13,88 TL
Saat 12:40 Dolar 12,55 TL
Erdoğan konuşuyor Dolar 13,30 TL

Merkez Bankası müdahale ediyor, birileri vurgun yapıyor, her şey allak bullak

Bir insan "eğer ekonomi tahsili görmüşse" şu dengesizliğin herkesi fakirleştirdiğini anlar, peki Saray anlar mı?" ifadelerini kullandı.

agbabatweet.png

https://www.yurtgazetesi.com.tr/ekonomi/erdogankonustudolarzirveyaptiunluekonomistisyanettikayitlariistiyh191981.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Tutuklama kararından sonra İmamoğlu'ndan ilk açıklama AKP'li vekilden ‘Her Şey Çok Güzel Olacak’ itirafı 'O slogan etrafında boğuluyoruz !' Öğrenciye yardım denildi yandaşlara peşkeş çekildi! Erdal Sağlam'dan kulisleri sallayan iddia! "Kabine değişikliği yine konuşulmaya başlandı. Cumhurbaşkanlığı Yardımcılığı için Meral Akşener'in artık kesinleştiği de söyleniyor"