Anasayfa1
28 Eylül 2020 ( 177 izlenme )
Reklamlar

Erkan Mumcu'nun katıldığı 40'ın tüm kayıtları silindi!


Geçtiğimiz günlerde Jülide Ateş ile 40 programına konuk olan Erkan Mumcu, programın tüm kayıtlarının neden silindiğini sordu.


Kültür ve Turizm eski bakanı, ANAP eski Genel Başkanı Erkan Mumcu, Haber Global'de konuk olduğu Jülide Ateş ile 40 programının YouTube ve diğer mecralardan silindiğini söyledi.

Independent Turkish'in haberine göre; Sosyal medya hesabından açıklama yapan Mumcu, "Jülide Ateş 40 yayıncı ve yapımcılarına; Program niçin YouTube dan ve tüm diğer mecralardan kaldırıldı? 40 sorunuza pas geçmeden yanıt verdim. 1 soruya da lütfen siz yanıt verir misiniz? Program kaydı yok oldu da.. O bakımdan" ifadelerini kullandı.

Mumcu'nun paylaşımına ilişkin Haber Global'den herhangi bir açıklama yapılmadı.

"Erdoğan'ın adayı Abdullah Gül değildi"

Programda AKP'de siyaset yaptığı yıllara ve FETÖ konusuna ilişkin açıklamalarda bulunan Mumcu, 2007'deki Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin, "2007’de Erdoğan’ın adayı Abdullah Gül değildi. Vecdi Gönül konusunda bir mutabakatı olduğunu güçlü bir haber kaynağına dayanarak söyleyebilirim" demişti.

https://www.gercekgundem.com/medya/216331/erkanmumcununkatildigi40intumkayitlarisilindi

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bakan Işıkhan duyurdu: SSK ve Bağkur emeklisine ek zam Komşuda asgari ücrete bir yılda ikinci zam! Türk Yumurtaları Kanser Saçıyor! Ülke Tazminat İstedi Patronlar kulübü TÜSİAD'dan kayyum tepkisi