Home
30 Nisan 2021 ( 91 izlenme )
Reklamlar

Ermeniler 'Atatürk'ün dostu' diyerek Gandi heykelini ateşe verdi!


Erivan'da bulunan Gandi heykeli bir grup Ermeni tarafından benzin dökülüp ateşe verildi.


30 yıldır işgal altında bulundurduğu Türk topraklarından sökülüp atıldıktan sonra 'soykırım' yalanına daha sıkı sarılan Ermeniler, gülünç duruma düşmeye devam ediyor.

Türk düşmanlığında sınır tanımayan Ermenilerin son skandal eylemi Ermenistan'ın başkenti Erivan'da gerçekleşti. Şehirdeki Hint Özgürlük Hareketi'nin lideri Mahatma Gandi'nin heykeli benzin dökülüp ateşe verildi. Anıt, daha önce de yumurtalı saldırıya maruz kalmıştı.

Saldırıların gerekçesi ise Gandi'nin Ermenistan'da 'Atatürk'ün ve Azerbaycan'ın dostu' ve 'soykırım tezinin muhalifi' olarak görülmesi. 


http://www.krttv.com.tr/gundem/ermenilerataturkundostudiyerekgandiheykelinih74428.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

İsmail Saymaz ortaya çıkardı: Sosyal medyada Afganistan'dan Türkiye'ye insan kaçakçılığı yolları! Osmanlı torunu sahte mezuniyet belgesini defalarca kontrol etmiş Alevi sporcuya baskı yapan federasyon başkanına soruşturma Orman Genel Müdürlüğü’nde şaibeli mülakat yargıdan döndü!