Auto-Created-3
05 Mart 2023 ( 24 izlenme )
Reklamlar

Erşan Şen'den Cumhurbaşkanlığına yeşil ışık "Teklif olursa aday olurum"

Erşan Şen'den Cumhurbaşkanlığına yeşil ışık "Teklif olursa aday olurum"

Cumhurbaşkanı adayının kısmen belli olmasıyla, iyi partinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmemesiyle masadan kalkması gündeme bomba gibi düştü. 

Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını kabul etmeyen Meral Akşener'e Prof. Dr. Ersan Şen'den adaylık çağrısı geldi.

Profesör Dr. Ersan Şen'in canlı yayınında konuşmacı olduğu programda İyi parti başvuruda bulunursa aday olabilirim diyerek şöyle devam etti:

Bu, Türk ulusunun birlikte bir birime ihtiyacı olduğu zamandır. Halkımız isterse, 13. Cumhurbaşkanı için aday olabilirim. Bu milletimizin seçimi olur.

Millet bunu istiyorsa, bunun önünde hiç kimse duramaz. Bunda herhangi bir tereddüt yok. Birileri gibi kaçmıyorum ve buradayım.

Milletimiz teveccüh gösteriyor. Bunu istiyorsa ben niye aday olmayayım. ?

Bu sadece isteğim üzerinde olabilecek bir mesele değil. Milletimiz bir yere getirmek istiyorsa, onu  götürür, eğer indirmek istiyorsa da indirir. Bu yüce halkımızın, yüce milletimizin seçimidir.

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Esenyurt’ta kız çocuğuna taciz iddiası mahalleyi ayağa kaldırdı! Sağlıkta şiddet önergesini reddeden AKP'nin Sağlık Bakanlığı: Espri yapın! AKP ve MHP reddetti: Milyonlarca öğrencinin hesaplarına haciz kondu! ‘Ordu Valisi İmamoğlu’na ve taraftarlarına küfür etti’