İstanbul Kemerburgaz’da geçtiğimiz günlerde ehliyetsiz araç kullanan yazar Eylem Tok’un oğlu Timur Cihantimur, bir çocuk babası Oğuz Murat Acı’ya çarparak ölümüne sebep oldu. Olayın ardından yazar Eylem Tok, çocuğunu olay yerinden kaçırdı, telefonları da alarak Mısır’a kaçtı. Oradan da ABD’ye kaçan Tok ve oğlu ile için Türkiye iade talepnamesi hazırladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç talepnamenin bir hafta10 gün içinde talepnamenin ABD’ye iletileceğini söyledi.
Bugün konuya dair yeni bir iddia ortaya atıldı. Buna göre olay mahallinde bir kişinin daha olduğu ve kazadan sonra ortadan kaybolduğu ileri sürüldü. Acı’nın ailesi Avukat Hacı Orhan’ın gazeteci Emrullah Erdinç’in de YouTube kanalında dillendirdiği iddiayı Orhan’a sorduk. tele1.com.tr’den Fırat Yeşilçınar’a konuşan Orhan, baba ve sorumlular hakkında önceki gün şikayet dilekçesi verdiğini söyledi.
Orhan dilekçeye ilişkin şu ifadeleri kullandı: “Sadece Eylem Tok’un sorumlu olduğunu düşünmüyoruz. Bu çocukların da sorumlu tutulmasını istiyoruz. Eylem Tok ile birlikte oraya gelen bir kadın var. O da sorumluluk yerine getirmiyor. Baba ile ilgili de şikayette bulunduk. Olayın genişletilmesini istiyoruz. Bir şoför var. Eylem Tok’u havalimanına götürüyor. İfadede 10 kişi deniyor. Ama 10’uncu kişi kim? Babanın ifadesinin alınması lazım. Olay yerinde yok ama telefonlar onun şoförü tarafından getirildi. Belki çocuklar telefonla bir şey çekti. Eğer alkol vs. yoksa neden çocuğu kaçırdınız? Bu konunun araştırılması lazım. Gerçi alkol testi şimdi de yapılmaz ama 10 çocuğun 8’i ile ilgili bir işlem yok. Yapılmamış eksik bırakılmış. Çocuğun biri tekel bayisine gittik diyor tekel bayisine.”
Tele1
Kadınlar AKP'yi terk etti10 izlenme
Çiğdem Toker: Düzenlemeyi önceden öğrenenler gece 18 TL'den 1 milyar dolar sattı40 izlenme
Aşık Mahzuni Şerif’in oğlu Emrah Mahzuni, İYİ Parti’den istifa etti44 izlenme
Balıkesir Müftü Yardımcısı Ramazan Topcan: Milli Piyango yılbaşı çılgınlığına dönüştürüldü!167 izlenme
İslam’a en uygun yaşayan ülkeler listesi: İlk 40’ta Müslüman ülke yok!224 izlenme
Sağlık Bakanlığı açıkladı: 7.304 yeni vaka tespit edilirken, 48 kişi hayatını kaybetti, 5.103 kişi de sağlığına kavuştu!42 izlenme
Bakanlığa tam 2.5 kat daha fazla fiyata dezenfektan satmış!57 izlenme
Ekrem İmamoğlu: Bu taslağı hazırlayanlarla seçimi iptal ettirenler aynı kişiler126 izlenme
CHP’li başkan iki makam aracını satıyor! Piyasa değeri ortaya çıktı
Ekrem İmamoğlu'ndan Süleyman Soylu hakkında suç duyurusu!
Merdan Yanardağ ikinci listeyi açıkladı: 6 yandaş gazeteye 39 günde 260 reklam
Dışişleri Bakanlığı, yandaşların AB fonu aldığını yalanlamadı; “Kurallara uygun” dedi!