DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, Gazeteci Canan Kaya’nın YouTube kanalına konuk oldu.
AKP Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın istifasının ardından birçok isimin de AKP’den kopacağının haberlerini aldıklarını söyleyen Kahriman, yakın bir zamanda bir bakanın da istifa edeceğini dair duyumlar aldıklarını iddia etti.
Kahriman, "Teşkilatlarda çok ciddi istifalar oluyor, DEVA Partisi olarak Esenyurt’ta 26 bin civarı üyemiz var bu üyelerin içerisinde yüzde 7580’i AK Parti’den gelmekte. Üst düzey olarak iki üç ay içerisinde bir bakanın istifasının olacağı duyumlarını alıyoruz" ifadelerini kullandı.
İddianameyi bitiren rapor mahkemeye sunuldu! İddialar bir bir böyle çürütüldü!60 izlenme
Starbucks, Orta Doğu'da 2000 kişiyi işten çıkardı22 izlenme
Şehit AKUT gönüllüsü Özcan'ın annesine attığı son mesaj ortaya çıktı41 izlenme
Emekli Amiral Türker Ertürk: "Yahudilere toprak satan Filistinliler işin buraya geleceğini göremedi"33 izlenme
Athena Gökhan, Yeni Şafak muhabirini yerin dibine soktu!84 izlenme
Türkiye, Somali'nin IMF'ye olan borcunu ödeyecek!47 izlenme
Sümeyye ve Bilal Erdoğan'ın yeni 'çay-waffle' dükkânında fiyatlar belli oldu!66 izlenme
Bakan Vedat Işıkhan açıkladı: Asgari ücrete ara zam olacak mı?19 izlenme
CHP 'Vatan sevgisinin banttanı olmaz !' Erdoğan İstiklal Marşı'nı banttan mı okudu ?
Genç Kadın Sevgilisini terk etme sebebiyle eleştirileri üzerine çekti !
İstanbul'da bir taksici, engelli TAG şoförünü tehdit edip zorla özür dileterek o anları kameraya aldı! "Bu arkadaşı bu seferlik bırakıyoruz"
AKP'li başkanın kızına büyük kıyak! Sınavsız işe alındı; işe gitmeden 251 bin maaş aldı!