Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, seçim çalışmaları kapsamında Çorum’da miting yaptı. Yerel seçime haftalar kala Cumhur İttifakı'ndan kopan ve ağır eleştirilerde bulunmayı sürdüren Erbakan, şunları söyledi:
Para yok mu? Var. Nereye gidiyor para? Faize gidiyor. İmtiyazlı holdinglere gidiyor, israfa gidiyor. Emekli 150 gram kıymayı alamıyor. Yoğurdunu, sütünü peynirini alamıyor. Açlık grevine mahkum edilmiş, 84 yaşındaki teyze canının çektiği bir pideyi alamıyor ama makam araçları, makam uçakları, makam konvoyları, protokol masrafları almış başını gidiyor.

İsrail ile ticaret yapılmasını da eleştiren Erbakan, şöyle devam etti:
"BİZE Mİ DÜŞTÜ İSRAİL İLE TİCARET YAPMAK?"
7 Ekim’den bu yana TÜİK’in raporlarıyla resmi belgelerle sabit 8 milyon TL değerinde dikenli tel göndermişiz İsrail’e. Şimdi medyada İsrail’in Ramazan’da Müslümanların Mescidi Aksa’ya giremesin diye Mescidi Aksa’nın etrafını dikenli tellerle çevirdiğinin haberini yapıyor. Görüyor musunuz rezaleti? Türkiye’den giden dikenli tellerle Mescidi Aksa’nın etrafını çeviriyor.
Çelik, yedek parça, silah mühimmatı, giyim kuşam malzemesi, askerlerin giydikleri içlikler, ne aklınıza gelirse halen daha ihracat devam ediyor. Halen daha ticaret devam ediyor. Ya bari gidip İsrail ile savaşamıyoruz da hiç olmazsa şu ticareti kesin.
Oradaki Gazzeli masumlara, yavrulara bir gıda yardımı bir insani yardım ulaştırın. 600 yıl Filistin’in Kudüs’ün hamisi olmuş, dünyaya adalet ve barış dağıtmış, Osmanlı’nın torunları olan bizlere bu yakışıyor mu? Bize mi kaldı İsrail ile ticaret yapmak, İsrail’e dikenli tel göndermek?
Sözcü
Endonezya'nın başkenti Cakarta'da bir sokağa Atatürk'ün adı verilecek!37 izlenme
Soruşturmaya gizlilik kararı çıkmıştı: Gazeteci Serdar Akinan'a yöneltilen suçlamalar belli oldu94 izlenme
Esnaf 2021'den umutsuz: Hayal satmaya gerek yok, halimiz perişan!74 izlenme
Havaalanı var uçağı yok demiryolu var treni yok denizi var vapuru yok!192 izlenme
Ekonomik koşullar yüzünden iş cinayetlerinin yeni kurbanı emekliler: Hayat pahalı ölüm ise çok ucuz11 izlenme
Orhan Gencebay'dan yangın faciasıyla ilgili tepki çeken yorum! " İhmaller olabilir, kesinlikle kötü niyetli değildir"26 izlenme
Hamas, Gazze'ye girmeye çalışan İsrail tanklarını ve zırhlı araçlarını vurduğu görüntüleri paylaştı32 izlenme
Yunanistan'ın ateş açtığı geminin yıllar önce İsrail'e saldıran Mavi Marmara olduğu ortaya çıktı.24 izlenme
Ekonomist Murat Muratoğlu: "Kilosu 3 dolara et ithal edip 500 liraya satıyoruz acayip bir rant var"
Bu da olmuş! Saray içinden YPG’ye 'alo'
Vatanlarından kaçan Suriyeliler Türk sahillerinde nargile keyfi yaptı! Siz olsanız ailenizle buraya gider misiniz?
TÜRGEV'den bakan yardımcılığına atandı!