Anasayfa1
10 Aralık 2019 ( 59 izlenme )
Reklamlar

Fatura tam 2.5 milyon TL!


Ankapark’ın, geçen hafta şalterlerin inmesine yol açan elektrik kesintisi sonrasında Başkent Elektrik ile işletmeci şirket arasında ilk kez temas kuruldu.



Ankapark’ın, geçen hafta şalterlerin inmesine yol açan elektrik kesintisi sonrasında Başkent Elektrik ile işletmeci şirket arasında ilk kez temas kuruldu. Eğlence parkının, birikmiş 2.5 milyon TL’lik elektrik borcu bulunduğu belirtiliyor.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın, güncellenmiş fiyatlarla 750 milyon dolara mal olduğunu açıkladığı parkın elektriği, Başkent Elektrik tarafından geçen hafta başında 2.5 milyon TL’lik birikmiş borcunu ödemediği için kesildi.

Habertürk’ten Olcay Aydilek'in haberine göre çalışanlar evlerine gönderildi. Bu arada personelin bir bölümü de görevi bıraktı.

Başkent Elektrik ile işletmeci şirket arasında ilk temas kuruldu. Park yönetimi, Başkent Elektrik’ten güncel toplam borç tutarı hakkında bilgi istedi ve ödeme konusunda hazırlık yapıldığı mesajını verdi.

Peki, borç taksitlendirilerek ödenebilir mi? Başkent Elektrik’in, taksitlendirilerek ödemeye mesafeli durduğu kaydediliyor. Birikmiş borcun kapatılması sonrasında parka elektrik verilmesi bekleniyor. Bu nedenle işlemlerin birkaç hafta alabileceği hesaplanıyor.

https://odatv.com/tam2.5milyontl10121924.html

Önerilen Videolar

Reklamlar

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Milyarlık ihaleyi Kalyon’a verdiler YSK, HKP’nin Erdoğan'ın diploması için yaptığı başvuruyla ilgili kararı verdi! Thodex’in firari CEO’su Faruk Fatih Özer'den haber var: Şikâyetini geri çekenlere para dağıtıyor! 2000-2023 yılları arasına en çok mülteci ağırlayan Avrupa ülkeleri belli oldu