Geçmişte FETÖ lideri Fethullah Gülen'i Meclis'te öven Bozdağ, şahsına yönelik haksız ithamlarda bulunulduğunu öne sürerek, “Belli ki Can Atalay unutuldu, Bekir Bozdağ üzerinden bir şey yapılıyor. Bir defa şunu söyleyeyim; FETÖ terör örgütü elebaşı Fetullah Gülen terörist başıdır, bir terör örgütünün yöneticisi, kurucusudur, eli kanlı bir katildir. Ben bunu defalarca hem medyada hem burada söyledim ama 2011’de, 13 sene önce söylenmiş sözü sürekli getirip, benim daha sonra söylediklerimin hiçbirini yok saymak büyük haksızlıktır“ ifadeleriyle kendini savundu.
Bozdağ, konuşmasında şunları söyledi:
“15 Temmuz’da CHP’den, diğer partilerden pek çok arkadaşımızla bombaların altında her şeye rağmen burada olan, ’Bize düşen burada ölmektir’ diye milletvekilleriyle beraber meydan okuyan da bir Bekir Bozdağ var. O zaman o konuşma da var ve bu devletin içerisine sızmış bu haşhaşilerin, bu teröristlerin Türkiye Cumhuriyeti’nin yargısından, ordusundan, emniyetinden, kurumlarından ayıklanması konusunda Cumhurbaşkanımızın liderliğinde büyük bir mücadeleyi verirken en önde duran da bu kardeşinizdir. Benim yaptıklarım ortadadır. FETÖ ile mücadele konusunda ve bilumum terör örgütlerine Türkiye’yi dar etme konusunda ortaya koyduğum iradenin zekatı beni bu konuda haksız yere eleştirenlere fazlasıyla yeter, artar bile.
Bizim çöplüğe attığımız, çöplükte bıraktıklarımızı ve daha sonra ifade ettiğimiz net fikirleri de yok sayarak o çöplüğü karıştırıp getirenler, sadece ellerini ve dillerini kirletirler. Ben tüm arkadaşlarımızdan istirham ediyorum; lütfen burada şahsiyat yapmadan bir çalışma ortamını hep beraber yapalım. Benim alnım ak, başım dik. Kim ne derse desin anayasaya, yasalara, içtüzüğe sadakatle yoluma devam edeceğim. Beni itham ederek beni yolumdan, davamdan, anayasa ve yasaları uygulamaktan kimse alıkoyamaz. Bekir Bozdağ’ın hayatı 98’den beri kamunun önündedir."
Bozdağ şöyle devam etti:
"Benim ne yaptığım ortada, her şey de kayıt altındadır. Birkaç tane örnek alıp benim daha sonra yaptığım mücadeleyi ve bunları devletten ayıklamak için yaptığım gayreti, çabayı hiç kimse yok sayamaz. Terör örgütü vasfı olmadığı dönemde herkesin söylediklerini bir çıkarır yarıştırırsak neler olur. Ama biz dershanelerin, medya organlarının, eğitim kurumlarının, derneklerin kapatılmasında, yargının, adliyenin, emniyetin, ordunun, devletin tüm kurumlarına sızmış teröristlerin temizlenmesinde büyük bir fedakarlık yaptık. Bunları kayda geçirmek istedim bir kez daha. Artık bu konuda konuşmayacağım, iftira edenlerle hukuk önünde ayrıca hesaplaşacağımı buradan da ifade etmek istedim."
halktv.com.tr
4 Adımda Kanınızdaki Yağ Düzeyini Dengeleyin35 izlenme
TÜBİTAK’tan Diyanet’e milyonlarca lira!76 izlenme
6 Şubat depreminin simgesi haline gelmişti: Kızının elini bırakmayan baba konuştu24 izlenme
Sabah gazetesi Erdoğan'ı terk etti: CHP'yi manşete taşıdı, Özgür Özel ile röportaj yaptı31 izlenme
İmamoğlu'na Erzurum'da yoğun ilgi!38 izlenme
THY uçağı türbülansa girdmiş 6 kişi yaralanmıştı, uçağın iç görüntüleri ortaya çıktı45 izlenme
İmamoğlu’nun eşi ve kızını cinsel saldırıyla tehdit etmişti, ifadesinin ardından serbest bırakıldı!135 izlenme
Mansur Yavaş, adaylık kararını açıkladı36 izlenme