BU SALDIRI İLK DEĞİL
İsrail'de aşırı sağcı gruplar, dört gün önce Gazze'ye giden insani yardım TIR'larını durdurmuştu. Yardım TIR'larının geçişine izin vermeyen yasa dışı Yahudi yerleşimcilerden oluşan fanatik grup, Gazze'deki İsrailli esirler dönene kadar yardım TIR'larının geçişine izin vermeyeceklerini belirtmişti.
İsrail'in güneyindeki Mitzpeh kasabanının belediye başkanı Ramon Elia da yarım kamyonlarının Gazze'ye girişini engelleyen eylemciler arasında yer almıştı. Gruplar, 7 Mayıs'ta da Ürdün'den Gazze Şeridi'ne gönderilmek üzere yola çıkan insani yardım konvoyuna saldırmış ve yardım malzemelerine zarar vermişti.
Odatv.com
Kılıçdaroğlu'na "şerefsiz, alçak" diyen Bakan Soylu'ya 10 bin lira para cezası!
ABD'li banka Goldman Sachs'ın yıl sonu dolar tahmini 28 TL oldu
CHP'den Bahçeli'yi utandıracak video! İşte CHP'nin Türkmenlere tırlarla yaptığı yardımlar!
Samandağ Belediye Başkanı: "AFAD çadır dağıtırken AKP örgütlerine inisiyatif veriyor"
Diyanet bu yıl da şaşırtmadı! 30 Ağustos var, Atatürk yok!
Son bir yılda dudak uçuklatan zamlar!
Türkiye'nin acı gerçeği 'bizi kıskanan' Almanya'da haber oldu: "Türkler kırmızı et yiyemiyor"
ABD'de sinagogun altına gizli tünel kazan Yahudi öğrenciler serbest bırakıldı
Bu bakkalda para değil, kitap geçiyor ! Kitap okuyan çocuklara alış-veriş bedava !
Türkgün yazarı, Sinan Ateş suikastı üzerinden gazetecileri hedef aldı: Skandal paylaşımları ortaya çıktı!
Milletvekillerine Katar'ı sordu, kendini karakolda buldu!
AKP’li vekil: Züğürt Ağa’ya döndük, Erdoğan: Züğürt Ağa kim?
Yaşar Okuyan ve Cemal Enginyurt canlı yayında birbirine girdi! 'Sen kimsin' lafı ortamı gerdi, Enginyurt masayı yumrukladı!
CHP’li vekil tek tek ifşa etti! İşte Turkcell’deki AKP’lilerin aldıkları ballı börekli maaşlar!