Bolu’daki Kartalkaya Kayak Merkezi’ndeki Grand Kartal Otel’de meydana gelen yangında 76 vatandaş hayatını kaybederken, 51 kişi de yaralandı. Facianın ardından fırsatçılar yine ortaya çıktı.
Türkiye, kaybedilen 76 can için yas tutarken, fırsatçıların, cenazeleri farklı illere nakil etmek için 100 bin TL’ye kadar ücret talep ettiği iddia edildi.

Habetürk’te yer alan habere göre, farklı kentlerden gelen cenaze nakil araçların hayatını kaybeden vatandaşların ailelerinden fahiş fiyatlar talep ettiği kaydedildi. Durum vatandaşların şikayet etmesiyle ortaya çıkarken, Ankara ve İstanbul'a gidecek cenazeler için 100 bin TL’ye kadar ücret talep edildi.
Öte yandan, Bolu Belediyesi’nden yetkililer, belediyenin cenaze nakil işlemlerini ücretsiz olarak yaptığını açıkladı. Bolu Belediyesi'nin 6 cenaze nakil aracına sahip olduğunu ve hayatını kaybedenlerin fazla olmasından dolayı çevre illerin belediyelerinden istedikleri 14 araçla birlikte hizmet verdikleri belirtildi.
Gerçek Gündem
Fatih Altaylı 56 gün sonra sessizliğini bozdu! Mahkemede kağıtları neden fırlattı?5 izlenme
Putin, Erdoğan ve Macron ile görüşmek istemedi!644 izlenme
Önce teker teker tahliye ettiler, şimdi para ödüllü rengarenk listelerle arıyorlar!33 izlenme
Önemli projeleriyle ünlenmişti: Türk devi iflasın eşiğinde22 izlenme
Okuldan çıkan 13 yaşındaki kız çocuğu, eve gitmek üzere bindiği takside, taksicinin tacizine uğradı35 izlenme
"AKP öncesi ve sonrası Türkiye" diyerek paylaştı47 izlenme
Acı reçete halka ballı reçete kendilerine!60 izlenme
Vakıf yurtlarına bütçeden ödeme yapılacak: Kime ödeme yapılacağına bakan karar verecek!34 izlenme