Mardin’in Midyat Belediyesi Başkanı Veysi Şahin’in kurduğu firmaya verilen 21 milyon 80 bin TL değerinde ihale vermekle gündeme gelen AKP yönetimindeki Artuklu Belediyesi, Şahin’in kuzeninin salip olduğu firmaya da 17 milyon 92 bin TL’lik ihale verildiği ortaya çıktı. Ağustos 2019’da Artuklu Belediyesi tarafından “Artuklu ilçesi 2 kat sathi kaplama” adı altında gerçekleştirdiği ihale 17 milyon 92 bin TL karşılığında Uğur İnşaat, Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi’ne verildi. Kamu İhale Kanunu’nun olağanüstü şartlarda kullanılan (KİK) 21c maddesi kapsamında “Savunma ve güvenlikle ilgili özel durumların ortaya çıkması üzerine ihalenin ivedi olarak yapılmasının zorunlu olması” iddiasıyla ihale “pazarlık” usulü yapıldı.
BAŞKANIN AMCASININ OĞLUNUN FİRMASI
İhalenin verildiği firma olan Uğur İnşaat, Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Belediye Başkanı Veysi Şahin’in amcasının oğlu olan Erol Şahin’e ait olduğu öğrenildi. Ticaret Sicil Gazetesi kayıtlarına göre 2011’de kurulan firmanın hissedarları arasında Ahmet Haşimi ile birlikte Veysi Şahin’in kuzenleri olan Erol Şahin, Metin Şahin ve Mesut Şahin görülüyor. 2015 yılında Metin ve Mesut Şahin hisselerini Erol Şahin’e devrederken, 23 Ağustos 2017 yılına gelindiğinde ise Ahmet Haşimi de hisselerini Veysi Kavak isimli iş insanına devrediyor. Ancak aynı gün Veysi Kavak da tüm hisselerini Erol Şahin’e devrederken, kuzen Erol Şahin firmanın tek hissedarı oluyor.
Cübbeli'nin tebliğcilerine kapak gibi cevap! "Beş vakit namaz kılan mutlu bir ülke söyler misiniz bana dünya üzerinde, tek bir ülke?"29 izlenme
İBB’deki milyon liralık harcamaya ballı koltuk!50 izlenme
Türkiye'nin en genç belediye başkanı, belediyenin 25 yıllık borçlarını sıfırladı!58 izlenme
Cumhuriyet'in 100. yılında Saray'dan çok tartışılacak karar: 29 Ekim'de resepsiyon yok!37 izlenme
AKP ilçe başkanından büyük skandal! CHP'li belediyenin hastaneye gönderdiği yardımları toplattı!56 izlenme
YSK Başkanı Ahmet Yener son durumu açıkladı: İşte oy oranları40 izlenme
HKP’den Erdoğan ve TCDD Genel Müdürü Murat Atik hakkında suç duyurusu!63 izlenme
İYİ Parti’den yeni video ‘Tarihi sen yaz, memlekete bahar gelsin!’46 izlenme
Tarımın bittiğini gösteren liste: Yüzlerce çiftçinin tarlası ve traktörü icradan satışa çıkarıldı!
Türkiye o teğmenin komutanına verdiği yanıtı konuşuyor
“Hastalar, depremde Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde kaderine terk edildi” iddiası: “Yeni doğan ünitesinde çocuklar soğuktan ölmüştü!”
AKP'lilere ve mafyaya dokunulmazlık kalkanı iddiası: Süleyman Soylu döneminde paralel sistem mi kuruldu?