AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, AKP grup toplantısındaki konuşmasında gösterilen “Kemal Kılıçdaroğlu’nun CHP’si ile FETÖ ilişkisi” adlı videodaki “İmamoğlu’nun danışmanı FETÖ imamı çıktı” başlıklı bölüm sonrası İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu sert bir çıkış yaptı.
Kameraların karşısına geçen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ve isimini vermeden bir bakanı sert sözlerle eleştirdi.
– Polemik yaratmamak adına bugüne kadar paylaşmadığım bir şeyi ilk kez açıklayacağım. Sayın Cumhurbaşkanı’na soruyorum: 31 Mart seçiminden birkaç gün önce bahsi geçen Erkan Karaaslan’ın avukatını İzmir’e hangi bakanınız davet etti, hem de bilet alarak? Hâlâ kabinenizde bulunan bu bakan, “İmamoğlu’na öncelikle FETÖ, yoksa yolsuzluk suçu at, amacımız onları bitirmek” dedi mi, demedi mi? Bu kumpastan, bugün bu yalan ifadeleri kullanan Sayın Cumhurbaşkanı’ın haberi var mı? Onun onayıyla mı yapıldı, yoksa haberi yok mu?
https://www.abcgazetesi.com/flasimamoglundanerdoganacoksertfetoyaniti80195
El Cezire: Sedat Peker gözaltına alındı45 izlenme
Fransa'nın sağcı gazetesinden dikkat çeken Erdoğan analizi21 izlenme
Muharrem İnce, "Biz Türkiye'ye giden üçüncü yoluz"22 izlenme
İstanbul’da ücretsiz maskeler eczanelerden dağıtılacak!105 izlenme
Yasalaştı! 105 bin emekliye 3 yıl zam yok!4915 izlenme
CHP'li Şahin: Zeytin ağaçları kesilerek arazi yandaşlara peşkeş çekilecek!59 izlenme
CHP’nin araştırma önergesine AKP’den ret: AKP hem emekliliği hem de emekli olduktan sonra yaşamayı zorlaştırdı17 izlenme
İnfaz yasası resmileşti, Barışların tahliyesi için engel kalmadı126 izlenme