İktidara yakınlığı ile bilinen gazeteci Metin Özkan’ın bir kadının çantasından aldığı iddia edilen görüntüler Yeniçağ internet sitesi tarafından yayınlandı.
Yapılan haberde, Metin Özkan'ın Aralık 2021’de İstanbul Kemerburgaz Göktürk’teki Mastercheff adlı restoranında Ufuk Enginler isimli kadının çantasından 700 dolar para aldığı iddia edildi.
Aktarılanlara göre, parasının çantada olmadığını anlayan Ufuk Enginler restorantın kameralarının kontrol edilmesini isteyince olayın farkına varıyor.
Kamera kayıtlarının incelendiğini öğrenen Özkan, iddiaya göre Enginler’e parasını yolluyor ama Enginler parayı geri almıyor.
Metin Özkan’ın bunun üzerine daha büyük bir para teklifinde bulunduğu ve Enginler’in bu teklifi de kabul etmeyince tehdide varan sözlere maruz kaldığı ileri sürüldü.
Oda TV'ye konuşan Metin Özkan ise görüntülere "Montaj" dedi.
Metin Özkan, "Montaj işleri. Böyle bir şey yok. Ortada bir şey yok. Bir insan bu kadar mı kolay harcanır. Böyle bir şeyi kabul edemem" diye konuştu.
Yargıda konkordato isyanı
Prof. Dr. Mehmet Ceyhan'dan koronavirüsle mücadele için 'sert müdahale' uyarısı
Ekonomist Mahfi Eğilmez'den Erdoğan'ın 'rezerv' açıklamasına jet yanıt! "Eksi 56 milyar dolar"
Turizmde Alarm Zilleri Çalıyor! Yabancı Turistler Artık O Ülkeye Gidiyor
Tarihçi Sinan Meydan: Adını anmak istemeyenler tarihi gerçeği saptırıyor
Erdoğan 92 yaşındaki büyük dedeye elini öptürdü
Burası cami değil adliye ! Yerlerde seccade, koridorlarda vaaz !
Ordu Büyükşehir Belediyesi'nde '700 bin liralık koli vurgunu' iddiası!
Finike'de okullara 'cuma namazı' düzenlemesi!
Boğaziçi Üniversitesi'nde dehşet! 24 suç kaydı olan şahıs kız çocuğunu öldürüp intihar etti