36 öğretim üyesi için hazırlanan ilanda özel şart taşıyan 1 ilan ise dikkat çekti.
İletişim Fakültesi Gazetecilik (Basın Ekonomisi ve İşletmeciliği) bölümüne alınacak olan öğretim üyesi ilanında “Alevilik ve Bektaşilik üzerine çalışmış olmak” özel şartının yer alması tepki çekti.
Egemen gazetesinin haberine göre, bu ilan Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümünde Öğretim Üyesi olarak çalışan Hasan Coşkun için özel açıldı.
İşte o ilan:

Haberde, “Sivas Şarkışlalı olan, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümünde Dr. Öğretim Üyesi olarak çalışan Hasan Coşkun’un 1996 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu olduğu, Erciyes Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde 2001'de Yüksek Lisansını yaptığı ve Doktorasını 2014 tarihinde Necmettin Erbakan Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladığı öğrenildi. Coşkun 2015 yılında Yardımcı Doçent olarak Gaziosmanpaşa Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Din Bilimleri Anabilim Dalına atanmıştır” denildi.
https://odatv.com/gazetecilikbolumuneimamilani29061829.html
AKP'li vekil Hülya Nergis, asgari ücreti umursamadıklarını soruya gülerek verdiği cevapla adeta itiraf etti! 'Onu düşünenler düşünsün'59 izlenme
Skandal Diyanet Fetvasına Manidar Yanıt435 izlenme
Sağlık Bakanı açıkladı: 14.941 yeni vaka tespit edildi, toplam vaka sayısı 2.850.930'a, can kaybı da 29.356’ya yükseldi!83 izlenme
Özcan Deniz'in 22 yaşındaki sevgilisi için hazırladığı masal temalı doğum günü pastası alay konusu oldu29 izlenme
Yargıtay’dan flaş ‘Devrim’ kararı!145 izlenme
Hiç bilinmeyen gerçek: Atatürk Hatay için Sabiha Gökçen'i tutuklattı58 izlenme
Gazeteci Akın Sel çaresizce haykırdı ''Havadan yardım lütfen''52 izlenme
Millet bahçesinde katliama hazırlık: Validebağ Korusu'nda ağaçlar eksik sayılarak ağaç katliamı işareti verildi!61 izlenme
ORC'den bomba etkisi yaratacak anket! CHP 8 ilde birinci parti oldu, AKP'yi solladı
Bir grup yurttaş Ambarlı Limanı'nda İsrail'e sevkiyat yaptığı iddia edilen gemiyi 'Limanlarda Siyonizme Geçit Yok' diyerek protesto etti, güvenlik ateş açtı!
İlker Başbuğ: Erbakan ve arkadaşları adanın tümünü alma fikrindeydi
Dayanamadı, yumurtayı askıya çıkardı: "Çok zoruma gitti"